Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Tak exLunarka uz je doma, asi radeji nebudu zabihat do financnich detailu opravy ale hlava- tlak, brus, vareni, tlak, nove tesneni pod hlavu, okolo vstriku a palivoveho cerpadla, turbo repas, nakonec puvodni chladic spalin je zpet protoze byl OK.

Odkaz ke komentáři

Tak exLunarka uz je doma, asi radeji nebudu zabihat do financnich detailu opravy ale hlava- tlak, brus, vareni, tlak, nove tesneni pod hlavu, okolo vstriku a palivoveho cerpadla, turbo repas, nakonec puvodni chladic spalin je zpet protoze byl OK.

cau, to je prave chyba, mel bys to zverejnit, at az nas to nekoho zaskoci, tak at vime, jak moc nas chce nekdo natahnout, diky :palec:

Odkaz ke komentáři

Takze Vittovo lozisko vyreseny Ondrova dymovnice skoro taky tak uz zbyvaji jen moje pomaly starty :lool:

bohuzel u me ted budou muset jeste zadni ramena, predni manzeta, predni silenbloky atd.

207 000 se projevilo...

2005 2005 2007 co dodat

presne a jeste ty najezdy a podvozly a kola na tom :)

Odkaz ke komentáři

cau, to je prave chyba, mel bys to zverejnit, at az nas to nekoho zaskoci, tak at vime, jak moc nas chce nekdo natahnout, diky :palec:

To mas tezky, kde beres tu jistotu ze nekdo nenatahl me ? Jediny kde jsem si jistej ze me nenatahli je turbo vim za kolik to delaji bezne mam tam nejake nadstandardni vztahy, nechci ale rict castku pac by me sezrali kdybych tu informaci pustil.

Oprava hlavy to je taky takova velice individualni vec, neni to jako vymena tlumicu povolit vyndat nandat. Tomu napovida i sekce cenik na jejich strankach ktera nerika nic jineho nez "Cena je vždy stanovena při převzetí zakázky dle rozsahu poškozených dílů motoru".

Co jsem pochopil tak ta firma kde se to nechalo delat ma svym zpusobem monopol v Brne, ale ne tim ze by byly jedini ale prej delaji opravdu kvalitne a je to lety overeny, OK. Bohuzel uz ale nemaji podchycene firemni procesy a zakazky pro castejsi zakazniky se uprednostnovavaji coz samozrejme lze ocekavat a pochopit, ale chape se to cloveku blbe kdyz posunou termin 3x a misto toho abych byl bez auta tyden byl jsem bez nej dva tydny. Navyseni ceny opravy je tam taky jednoduchy muzou rict ze nasli prasklinu tu zavarili a pri zkusebnim tlakovani po zavarovani objevili dalsi o dost mensi takze se predtim nemohla projevit. A mas to, jedinou obranou je asi nechat si dobre sepsat zakazku kde bude termin vyhotoveni a cena ( kterou muzou navysit jen o zakonem povolenou miru ze jo). Mozna jeste idealne to tam odvest sam a mit napsanou zakazku na sebe aby jsi tam mohl delat v pripade problemu dusno protoze servis kterej tam jezdi casteji tam nebude chtit kvuli jednomu zpozdenymu kusu delat dusno, zvlast pokud mu sve dalsi prace dost.

Takze abych to shrnul zavareni hlavy s vymena nejakych gufer v ni ucet na 8 100 Kc.

Kazdej ti rekne ze musis vymenit tesneni po hlavou coz je samozrejme pravda, idelane pak jeste vymenit tesneni kolem vstriku a nakonec se ukazalo ze tesneji kolem cerpadla jak je celokovove tak dat ho zpatky neni problem ale netesni idelane, takze tesneni k cerpadlu ve skodovce 210. Na tesneni kolem vstriku a pod hlavu se ukazal jako velice dobrej zdroj obchod ze site BOSCH servis jmenovite Starek Bosch Car Servis Olomoucka, Brno. Paradni pristup obsluhy a znalosti A1, tesneni po hlavu 900, tesneni kolem vstriku 4 sady dohromady 680. Ve skodovce bych nechal 4000 Kc tady to bylo jen 1600.

A v neposledni rade je mechanik / dilna / servis kde si to nechas demontovat a smonstovat asi nejvetsi prostor pro "natazeni". Kdyz jsem se poptaval tak jsem se dostal k informaci ze 11 - 14 hodin je tak prumerny cas za ktery se to da zvladnout, pokud to nekdo dela kratsi dobu tak uz to ma asi fest natrenovane a pokud dele tak se vylozene flaka nebo se to uci.

To turbo jsi dělal preventivně "když už bylo venku", nebo to mělo nějaký důvod?? ...Zase tolik jsi na něm najetý neměl, ne?? huh.gif

Padalo to do nouze pri vetsi zatezi,prekrocena mez plniciho tlaku, ukazalo se ze nejaka cast turba byla z velce casti zaplnena bilym praskem podle vseho spalena voda takze dusledek praskliny v hlave.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ted zrovna zkousim nove misto tak uvidime, umejva tam bratr kamarada a co popisoval tak si stim docela hraje ale neni to misto kde by pouzivali nejak super drahou kosmetiku.

V tvem pripade bych doporucil http://www.freshcars.cz/ co jsem videl jejich praci tak jako pokazde moc dobre. Kdyz prijedes rekni ze ses z OC pripadne na me doporuceni. Resime ted pro ne reklamni banner takze budou partner fora.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...