Libor F. Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Ahoj, nečetl jsem celou konverzaci, ale z posledních jsem se dočetl, že snad chceš spojit horní část neFL nárazníku s dolní částí FL RS nárazníku. Pokud to tak je, tak to bude teda pecka! To se vsaď, že tě pak budou kluci následovat, ale předtím budeš mít výjimečný unikát. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Souhlasím s Liborem - pokud to výjde, bude to šleha Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 se halt uvidi, ale uz ted vim ze to neni levna legrace. Sehant predFL RS nebyla prdel a vubec uz ne levne Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Je zajímavé, že FL RS se dá sehnat za 3000 a neFL RS o dost dráž. Ale čert vem peníze, za tu výjimečnost to určitě stojí! Držím palce a těším se na výsledek! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Tak dneska jarni servis vymena prednich kotoucu a desek. Taky jsem to nechal technika ridit, aby mi rekl jak se to auto chova hlavne na pricnejch nerovnostech . Rekl ze zadek vy/ustreluje, prohlizel to cele jak jen to slo nic nenasel, ze podle nej neco zacina byt volne na zadnim hornim rameni a ze se to jeste vic projevi, ze mam zkusit zajet na STK na zarizeni ktere meri vuli v napravach. Na zaklade toho co mi reknou, ze se na to podiva vic az bude minit tlumice, coz je dalsi vec, PP zacina tect. Takze komplet vymena. Chtel jsem taky, aby mi namontoval zkraceni drah z Audi TT. Ja ho mam od nekoho kdo to koupil a myslel si ze to da na OI, tam mu to bohuzel neslo tak mi to prodal. Bohuzel, mi to asi prodal (pokud jsem to nezapomel v te velke krabici ve ktere to doslo) bez te koncovky na kterou se nasadi jedeno to tahlo, takze vymena nebyla provedena. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak dneska jako uz s zeleznou pravidelnosti po par km vice pod plynem po 8000 km po garancce a Lunarka si rekla o 5W-40, asi ji ten aral chutna. Zatim jsem to vyresil otevrenim kapoty a vicka. DO 100 km si rekne znova a tu uz ji doleju. Jinak brzdy zacinaji byt funkcni a tak uz se tesim na letnacky a naktere vyvedene zatociny Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 tak naraznik hotov (bez laku), pokud dneska stihnu zajedu pro nej. Kdo se hlasi jako pomocnik na vikend na pokusnou montaz ? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Kdybych neměl oslavu, tak bych si ten čas udělal a určo bych dojel. Jsem napjatý jak kšandy Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 no jsem zvedav jak to dopadne, na besidce jsem zjistil ze budu muset vymenit i ostriky osvetel, hlavne se tak nejak bojim ten predek rozdelat nevim ani odkud zacit, kde jsou sroby co to drzi na aute a tak Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A tak na rozdělání podle mě nic nebude - 3x šroubek vpředu pod kapotou, boky u podběhů a něco bude určo u mlhovek. To zmákneš. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nechceš poslat fotku? Taky se nemůžu dočkat! Nárazník jsem sundával z auta taky poprvé a myslel jsem, že je to těžké, ale je to úplně v pohodě. Jak psal Jarda, pár šroubků je pod kapotou, pár v podbězích. Já jsem měl ještě šroubky pod světly (musel jsem sundat světla) a pak ještě zespoda od země je ještě pár šroubků a ještě 2 za spodní mřížkou. Nejlepší je podívat se na ten sundaný nárazník, kde má dírky a tam pak musíš hledat šrobky na tom nárazníku, co máš na autě. Kdybych to teď dělal, měl bych to za půl hodinu sundané i nasazené, fakt je to v pohodě. Nakreslil jsem ti přibližná místa, kde jsou ty šroubky. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 no ty wole tech je, zatim nemam co fotit jeste jsem vysledek ani nevidel. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 ted jsem to pocital plasty do narazniku prijdou na 1300 bez mlhovek, denich a ostriku svetel Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 twe, to máš nějaký předražený plasty.. kámoš je měl za 800 kupoval přímo v Auto Havex Semily.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 o to by to bylo lepsi ale co jsem zjistoval budu potrebovat: * mrizka stredni * drzak mlhhy L/P * krytka do stredni mrizky L/P * ram mlhy L/P Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 JJ, není to levná záležitost Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 no ty wole tech je, zatim nemam co fotit jeste jsem vysledek ani nevidel. tak zavoláš Jirka, svojho dvorného mechanika, ten to naštuduje v DP a je to nie? Však už rozoberal aj dvere na Raketke (alebo zavolaj Lugovi ) som na to zvedavý Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A když to vlastně bude pane velikej? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A když to vlastně bude pane velikej? Marku nás je vic co na to čekaji... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 za 9 minut ho razim vyzvednout, zkusim to hned nejak vyfotit vedle auta, uvidime jestli to bude stacit na uspesnou fotomontaz, pokud ne tak ted o vikendu zkusim oddelat ten soucasnej a prilozit udelat fotky aby mohla probehnout vizualizace a vratim puvodni. Pak se rozhodnu jestli se mi to libi na tolik abych v tom pokracoval dal a narval dalsi prachy do toho abych to dotahl a nebo to prenecham nekomu k dotazeni, pac jako naklady i s vymenou zadniho se muzou dostat az k 15 000 Kc Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 su zvedavej jakej bude vysledek Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 nevzdávej to, myslím, že to bude unikát a určitě to bude vypadat dobře Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Mam to v aute, dle meho nazoru nehorazna pecka. Klidne z tech Vasich aut muzete udelat seriovky a vratit pohary, nemate sanci Moc se mi libi nez jsem pro nej jel mel jsem urcite pochybnosti jestli to dotahnout ted uz ne. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nepřeháněj, ale věřím, že to bude parádní, už vidím, jak tě začnou všichni napodobovat. Nafoť to, jsem fakt zvědavý. Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Co vlastne ides robit? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Tak samozrejme ze trochu prehanim. Doufam, ze az tak moc lidi me napodobovat nebude pac bych rad aby to byl jediny original. Navic pri tehle nakladech se jim vyplati prestavba rovnou na FL. Fotku udelam pokud to ten debil mobil nejak pobere, ale prvne ji dam Vojtovy at to da do laku auta, pac ten naraznik je ted dvoubarevnej a svar je videt. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 a v jakych mistech se potkaly? (ke je svar?) Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 já bych to chtěl vidět právě i s tím svárem Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 jen bych chtěl podotknout že jsem ještě fotografie neobrdržel :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky