jar_da Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Libore, ta RZ má lem zahnutý jakoby pod sebe, tedy lem je trochu níž než plocha RZ, osobně jsem ji dal dál od nárazníku, kvůli vodě a bordelu, pokud to bude chtít úplně přitisknou, tak pak stačí jedna vrstva cca 2-3mm Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 prohluben / odskok na RZ bych delal jen v pripade ze tam s tim naraznikem pojedu nazpet ze neco nesedi. Lepena RZ zkusim zavolat na magistrat, jinak bych dal plechovou na patefix nekolik vrstev na sebe aby to neposkrabalo naraznik ma smysl, nebo nechat zadni zahnute hrany te RZ pogumovat pripadne tu folii na ochranu laku co bych tam rad dal zatahnout kousek za RZ jo a jeste se tam objevi cidla FL parkovaku, i kdyz by se mi libilo dat to do mrizek jako to maji nektere bmw aby to nebylo v narazniku ale ty cidla jsou docela maly, tak to nebude takovej horor Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 (upraveno) Lepena RZ zkusim zavolat na magistrat uvidíš jak dopadneš, ale pokud vím, tak je problém ji dostat i na sportovní auta, alespoň tady u nás, kámoš musel dokládat, že nelze přišroubovat tu klasickou, dej pak vědět p.s. tady je o tom diskuze právě v klubu, kde je kámoš, kupoval auto tady, tak si vyběhal papír, http://www.corvetteclub.cz/www_corvetteclu...x_fls/index.htm Upraveno Duben 10, 2010 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 tak jestli jo tak se pujde cestou patefix Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 já nalepil předloni RZtku silikonem a dodnes drží jak přibitá!!! ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 co já vím tak lepící značku nikdo u nás oficiálně nevydává a na STK by tě s tím poslali víš kam... mě ta plocha přijde taky dost velká ten původní výstupek by možná nebyl od věci ale když už je to zahlazený tak bych to nechal... a rozhodně ji umísti jako na RS FL trošičku níž než je horní hrana mřížky ;) Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Tak to mas spatny informace ta lepici se normalne vydava na pozadani kdyby jsi se podival v Impexcaru bazaru v kde jsou jen luxusni auta tak to tam ma kazdy druhy auto Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Ne lepící, nalepenou originální, taky to tak po vzoru ptáka mám. Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 ja myslim lepici malou znacku je to povoleny uz vidim jak nekdo do Ferari nebo Bentley vrta do narazniku diry Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Určitě ne, jen asi majitelé neřeší pokuty... Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Mischicko opravdu zadna pokuta za to neni muj kamarad to ma na ty Octe1 protoze si taky delal svuj naraznik a nechtel do nej vrtat ma to tam dodnes a zadnou pokutu nikdy nedostal vydava to STK Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 jednou píšeš, že to vydává magistrát či úřad, podruhé STK ..., tak STK určitě nevydává RZ ;) jinak tady pár foto :D : http://www.autofun.cz/klub-sportovnich-aut...no-804/fotky/9/ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Já mám pocit, že je to s tou RZ někde mezi. Určitě se to běžně nevydává a pokud si to necháš udělat (což není problém), tak to jednak není schválený, čili nemáš regulerní RZ a navíc se to za jistých okolností dá klasifikovat jako falšování RZ a kdyby to někdo chtěl hodně řešit (jakože nebude), tak... Údajně se to dá vyžádat pouze v individuálních případech, kdy magistrát udělají výjimku, například na sportovních (zahraničních) autech, kde není možné upevnit klasickou RZ například z důvodu, že na ní vpředu není vůbec místo, případně se to vydává pro rally auta, jelikož tam z pochopitelných důvodu to místo jednak nebude a navíc by jich těch značek musil vylisovat aspoň padesát, aby jim to vystačilo do konce sezóny, když každou chvílu někde urvou nárazník :) ...Ale pochybuju, že to někdo vydá "jen tak" na oktávku Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Ano v kazdym meste to vydava nekdo jiny magistratto prehodil na STK nekde si to nechali ja toprece nemuzu vedet kde kdo v jakym meste to vydava jako obcansky prukazy nekde to vydava mestsky urad v Praze to vydava Magistrat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 :) :) Vyzera super sexi. :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Magistrát ve velkých městech je totéž jako městský úřad v malých, ale divil bych se, kdyby to byly stanice technické kontroly. A podle mě má pravdu Skaja, ve vyjímečných a odůvodněných případech možná, ale spíš bych řekl, že vydají dvouřádkovou plechovou než nalepovací. Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Hezký , ale ty světla by to chtělo FL, tyhle jsou takový smutný... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Chtit fl svetla tak jsem to mohl rovnou prekopat cely a asi by to vyslo levneji. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Já mám pocit, že je to s tou RZ někde mezi. Určitě se to běžně nevydává a pokud si to necháš udělat (což není problém), tak to jednak není schválený, čili nemáš regulerní RZ a navíc se to za jistých okolností dá klasifikovat jako falšování RZ a kdyby to někdo chtěl hodně řešit (jakože nebude), tak... Údajně se to dá vyžádat pouze v individuálních případech, kdy magistrát udělají výjimku, například na sportovních (zahraničních) autech, kde není možné upevnit klasickou RZ například z důvodu, že na ní vpředu není vůbec místo, případně se to vydává pro rally auta, jelikož tam z pochopitelných důvodu to místo jednak nebude a navíc by jich těch značek musil vylisovat aspoň padesát, aby jim to vystačilo do konce sezóny, když každou chvílu někde urvou nárazník :) ...Ale pochybuju, že to někdo vydá "jen tak" na oktávku přesně tak, musí se to vyběhat a musí se prokázat, že to jinak nejde, konkrétně ten kámoš má corvettu a tam se to dalo zařídit, ale nebýt toho, že to kupoval funglovku ofiko u Charouze, tak by to asi nevyšlo, jinak většina sportovních aut z Evropy na RZ místo má, ameriky jsou problém Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Je to lepšie ako originál,nakoľko ostali zachovalé tie plochy pod svetlami,len sa pridal agresívny spodok a nenegujú ho usmiate svetlá.Čéče,asi by si mal ísť dať pánom do bolky školenie na tému "Ako sa robí facelift",fakt pekné Som zvedavý na fotku z boku Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 suhlasím s Nikitom. Ak by to niečo mohlo pokaziť taj to ten čiňanský výraz faceliftových svetiel. Možno ešte Miloušek namiesto origo masky by to zvýraznil. Teším keď zase pozdvihneme na zraze víťazné pohárky. ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 diky Nikita a CooCo. Z boku pohled jako uplne profil nebo tak aby byl videt jak predek tak bocni linie. Az tohle dorazim pocitam ze budu muset delat jeste FL RS zadek pac predek bude z profilu nize. Mozna se v tydnu dostanu k testovacimu nasazeni toho narazniku tak udelam foto z profilu pokud to bude mozne, zalezi to na tom jestli sezenu vsechny mrizky atak. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 tak zadek z RS a RS FL je stejnej ne? ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 svetlá už máš, tak ti "stačí" nárazník ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 a park senzory, pokud ten novej naraznik zmeni hodne vzhled auta do sportovna zvazil bych mozna i nejakej decentni difuzor Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky