Dakie Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 nádhera, to bude fakt pěkný ;) RZ vytvarovat podle nárazníku a přilepit oboustrankou Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ja se o tom bavil se znamym z autoskoly.. a je tu jedno legalni reseni.. Nalepka na predni naraznik a prava RZ za celni sklo.. ale ja bych ju nalepil original vytvarovanou na oboustranou cca 5 cm nad prostredni mrizku Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Čo sa týka toho bočného záberu v podstate môže byť akýkoľvek,čím viac fotiek tým lepšie,to sa len tak nevidí ;) . Pribudne aj krídlo? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Kridlo uz je teda respektive lizatko. Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Jj, myslel som RS krídlo k tým nárazníkom ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 vcera jsem videl na krizovatce SII s kolama bud z Pasika CC nebo spis RIAL LUGANO striknute komplet do stribrne a pecka teda Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 a bude moct říkat, že má 5xturbo ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 jj ale tak dobre chlazeni brzd Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 tak z pegasusove elegance se dnes opet stala LUNArni elegance (pro nektere lunasusy), dale dostala zpet tkane koberecky hnusne zimni jsem zatim schoval ale asi je zahodim a taky nove sterace. Nano vrstva zatim na kolech drzi tak jsem to nehrotil. Pres pristi tyden dostane nove tlumice nejaka fotodokumentace musi byt pred splachnutim wapkou po wapce notoricky zname utopene zadni kolo Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 pekne :) a nárazník budeš pasovať/skúšať kedy :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 jese porad cekam na plasty a mlhovky do narazniku, abych to mohl plne osadit a overit ze to vse sedi nez to poslu do lakovny Dotaz na ty kteri maji 18" (nejlip RS TDI ale TFSI to bude mit asi stejne) kolik mate predepsane nahusteni pneu na 18" ? ja dal predek 2.15 a zadek 2.5 ale zadek uz je mozna moc loni jsem mel asi 2.3 nebo 2.2 podle toho co jsem nameril v gume po zime Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 tady koukni: Husteni_pneu.doc Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 diky, tohle uz ale mam. Jak odhalit ten idealni pomer mezi castecnym zatizenim 2.1 a plnym zatizenim 3.0 ? Asi ten zadek upustim na 2.2 Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 nedavno jsme to tu nekde resili...ja mam zadek 2,5 po vetsinu doby... Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 vcera jsem videl na krizovatce SII s kolama bud z Pasika CC nebo spis RIAL LUGANO striknute komplet do stribrne a pecka teda Ty kola nabízí za slušnou cenu Cosboš :D Jinak je Ondro fakt skvělá pecka, oproti těm laminátovým nárazníkům, co někdo vystřihnul z pramičky je to fakt COOOOOOOL !!!!!! Trochu teď Lunárka vypadýá jako kladivoun :) Co se týče RZ-ky, možná bych šel pro novou značku TYP 116 Více TADY Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 typ 116... eeee diky te vysoke znacce by auto vypadalo vysoke :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Ondro,jestli nic nevozis v kufru,tak tech 2,2 bude oki! Ja vozim obcas dlazbu a taham vlek,tak mam vic,ale kdyz je to prazdny,tak to ma tendenci odskakovat! :P A na ten naraznik js fakt zvedav! ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 tak dorazily drzaky mlhovek, ramecky mlhovek, mlhovky, ostriky a nejake dorbne plasty. Pokud zbude dneska cas osadim naraznik a nejpozdeji o vikendu by mohlo probehnout testovaci nasazeni na auto Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Tak na to jsem zvědavý a držím palce, ať to sedí. V podpisu máš různé srazy, máš v plánu na všechny dojet? Do Malenovic jedu, tak bych Tě a Tvé auto rád viděl na živo. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Malenovice jsme plati zalohu hodlam tam jet, stejne tak jako velke OC sraz, jestli se fakt pojede fashion cars nebo jestli misto toho nebudu delat na byte pripadne na narazniku to se uvidi. Srazu urcite pribude, premejslim o machaci a tak. V Malenovicich by mohl bejt minimalne predek komplet (i kdyz nevim co maska) zadek nevim jestli budou penizky a cas. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Tak to je fajn, těším se. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 toz ja su zvedavy na toho olafa jake to bude met ;) letos bude sraz jeste lepsi, samy sperky, ty, bratr, petr81 predelava, jen svetr ma jen novy sedacky a kola :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 tak test nedopadl moc dobre, tak trochu jsem to nepobral, zitra snad druhe kolo po telefonatu s rolbarem a badysem. Dost by mi pomohlo kdyby nekdo mel fotku osazeneho FL RS narazniku ze zadu jakoby z motoroveho prostoru aby bylo videt na cem jsou zavesene ostriky svetel. V Nejhorsim pripade mozna budu muset implementovat do narazniku FL drzak mlhovek respektive dennich LED uriznutej aby nezavazel pred FL drazku mlhovek ze kteryho budmu muset uriznout cast ktera drzi mlhovky a zustane mi cast ktera drzi ostrik. Jestli nekdo mate dilenskou prirucku na RS nebo jeste lip i na FL RS moc bych ji potreboval. Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 "jakoby z motoroveho prostoru aby bylo videt na cem jsou zavesene ostriky svetel " vždyť to je přesně na těch fotkách vidět že jsou ostřiky zasunuté do šedého platu, jsou v nich zacvaknuté... líp to nafotit snad nejde to místo ostřiku Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 jsem se upsal kde je videt jak jsoou pridelane drzaky ke spodku narazniku Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 tak jsem byl zkouset zase ty drzaky a uz to vypada lip, definitivni rozhodnuti jestli budu drzaky jen pilovat nebo i rezat padne az budou k dispozici LED svetla. Urcite budu muset rezat tu horni cast drzaku pac zasahuje do mista kde naraznik bude drzet na aute ale to je par mm. Bohuzel jsem neprisel na to jak se rozdelavaji ostriky aby je vpravil do drzaku a odzkousel vzdalenost od plastu. Musim taky nekde zjistit jake srouby pouzit pro pridelani drzaku k narazniku, takze dennich svetel a mlhovek Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Jedna otázka na tie držiaky sú v FLRS nárazníku nejaké skrutky alebo čím je to prichytené Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 jj sroubky zatim sem odhalil dve mista kde se to sroubuje jedno misto do ktereho zajizdi packa z narazniku, kdyz to nahore prilepim nejakym lepidlem nebo tim cernym sklenarskym tmelem bude to drzet jak privarene rekl bych Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 u predface drzi ty drzaky mlhovek na narazniku takovy plastovy rozperny nyty, tady bych to tipnul na to same Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky