Ol@f Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Nemam problem ti to verit a ani na tom nechci setrit, auto ma jezdit a ne stat v servisu ze jsem neco podcenil nebo na necem setril. Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 zkracena verze odpovedi od Benet Automotive, nejsou autory nove RS+ na FL, ale maji temer identicke dily co se lizatka a difuzoru tyka. Ceny zatim nemam, to lizo mi pripada vetsi nez to co je na FL RS+ to od Benetu ma aj prehlbenie pod strednym otvorom naraznika a Skoda to ma hladke. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Mě by se líbilo něco ala toto. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Tohle se mi taky líbí, až na ten kraj u kola. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 to maj u Benetu taky tohle stojí to asi 6500 nebo kolik nějakej nesmysl... volal jsem tam kvůli tomu chtěl jsem to na neRS ale prej je to hodně jiný... a za ty prachy to nemá cenu upravovat... bylo to na RS+ předFace ve Frankfurtu... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 tak "zalaticka" se opet po delsi dobe potkali a dokonce se tam vlezli Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 no uz jsem s ti koketoval delsi dobu, navic se stim ted nejak roztrhl pytel takze ted budu jak vopicak nejvetsi ale co uz, takze cerna nebo sahara ? Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 já jsem vždycky pro barvu auta, černá ten otvor moc zvětšuje a opticky zvedá předek Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 já bych byl pro saharu :lool: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 v barvě vozu :lool: Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 V tomhle případě barevnýho provedení auta, jsem taky pro lak do barvy vozu... :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 me se zase libi cerna protoze dole to mas taky vobtrovsky cerny jak je to z FL :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 taky se mi vice libi cerna, je to zase neco jinyho :lool: Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 jako zakladatel černé masky říkám schwarz :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 za me sahara.. pac cerna ve tvym pripade potlaci ten RS naraznik.. proste najednou s cernou je dominantni ta maska.. a to bysme prece nechteli :lool: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 za me taky sahara... mozna jeste zkusit cernej ramecek a sahara zebra... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 určite vo farbe.. alebo aj ten Kubiikov nápad nie je zlý ale to už by asi k ničomu neladilo... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 a ted aby ses v tomhle vyznal a rozhodnul Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 zkusim saharu, ramecky mam dva od te doby co si lunarka dala na svacinu bazanta Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 zkusim saharu, ramecky mam dva od te doby co si lunarka dala na svacinu bazanta To otestuj a uvidíš, taky jsem si proto kupoval rámeček na vrakáči, abych to v klidu mohl testnout a pak se rozhodnout jestli do barvy nebo černá.... Barvičky maj v každým OBI tak není problém... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 a loupal jsi ten chrom nebo jsi to prsknul primo na nej ? Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 a loupal jsi ten chrom nebo jsi to prsknul primo na nej ? Vzal sem to tím brusným papírem (vypadá jak brusná "houbička"), aby to bylo dost hrubý a prsknul sem to přímo na ten chrom... Nejdřív sem to obrousil, stříknul plničem, pak základem na plasty, 2 vrstvy barvy a 3 vrstvy laku... Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Já jsem loupal. Myslím, že na plastu ta barva bude lépe držet. Ale MichalK a Storm mi říkali, že oni neloupali a taky jim to drží. Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Já mám taky oloupané od chromu a chystám se dál lakýrovi na profi lak - obecně věci vepředu auta myslím nejsou vhodné na doma, ty akrylové laky ve spreji nejsou tak oddolné, budou tam hnedka spousty děr od kamínků. Dost věcí jsem si lakoval sám doma, určitě ta maska není problém udělat, ale pochybuju o výdrži. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 jj, vepředu je to určitě hodně namáhané, taky doporučuju nechat nalakovat u profíků. Nakonec to vyjde na stejné peníze, mě to stálo 500,-. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Tak doma je nachystana zapujcena milostek maska bez znaku v cerne na zkousku. Musim ji zkusit co nejdrive abych ji pripadne moc dlouho neblokoval. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Prečo si ju hneď neskúšal keď už ju máš??? :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky