Ol@f Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 maros: ano je tam zazracna krabicka :lool: :lool: jar_da: blondaty G co? nechapu o cem to mluvis, :lool: :lool: jo krome jinyho i teplota oleje, zatim to zarizeni poznavam ale je to pecka Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Good to G je teda mazec :D me by se libila ta teplota oleje ostatni me az tak nepali... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 je tam toho hafo, jdu ted nakoupit pak si posedim v aute sepisu vsechny parametry co tam jsou a pak se rozhodnu jak si je rozmistim na peti obrazovkach :lool: :lool: , takze pak jen kliknutim na prave pacce mam pristup k 30 ti informacim, ani nevim jestli je jich tam tolik. Zkusim nastavit i to zklopeni pravyho zrcatka pri zarazeni zpatecky. Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Jsi vzal ten advanced? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Jj, jsem si rikal ze bych stejne casem neodolal a koupil upgrade. Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Hezky pěkně:) Taky bych do toho šel, bejt nějakej group buy, aby to bylo levnější.... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Vsak se o tom bavy uz asi 2 roky... Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 (upraveno) To sice jo, ale můj zájem je aktuální:D A btw žádnej se stejně neuskutečnil Upraveno Prosinec 22, 2012 uživatelem mstoces Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 .... těch údajů, které jdou zobrazit jsem napočítal 31, ale některé vůbec nechápu :( a na zobrazení litrů v nádrži musíš mít plnou nádrž a pak to nastavit a pak se to bude zobrazovat. Seděl jsem hodinu v autě pořád jsem si s tím hrál. A u sklopení toho zrcátka při parkování jsem zjistil, že jde nastavit sklopení dolů i do boku Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Jsem si říkal, že nějak vás od Ol@fa jede moc, navíc ten sněm na té benzince, hoši, hoši. :lool: Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 .... jj viděl jsem tě u garáže B) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Sklápanie zrkadla pri spiatočke už mám aj ja.. Niektoré hodnoty trošku nechápem ale do rána sa cez prestávky mám s čím hrať.. :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 vaaaaanoce To vevca ... a proc ses nezastavil Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Ondro a kde se to vubec montuje ? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Hezky pěkně:) Taky bych do toho šel, bejt nějakej group buy, aby to bylo levnější.... Jj, při hromadném nákupu se dá ušetřit kolem 50€, což je pětina ceny. Vsak se o tom bavy uz asi 2 roky... Jj, dva roky se o tom jen plkalo. Moje aktuální nabídka byla v Hospodě asi před dvěma měsíci, ale objedávny ve stylu "když si to vezme Karel, vzal bych si to taky" jsou k ničemu, takže každý na svoje tričko .... těch údajů, které jdou zobrazit jsem napočítal 31, ale některé vůbec nechápu :( a na zobrazení litrů v nádrži musíš mít plnou nádrž a pak to nastavit a pak se to bude zobrazovat. Seděl jsem hodinu v autě pořád jsem si s tím hrál. A u sklopení toho zrcátka při parkování jsem zjistil, že jde nastavit sklopení dolů i do boku Já jsem třeba nádrž vůbec nekalibroval a ukazuje správně. Co se zrcátka týká, bude se Ti naklánět tam, kam si nastavíš - nejdřív zapneš mód (manuální je pro automatické sklápění když je ovladač zrcátek v poloze R a zařadíš zpátečku; u automatického se musí navíc přidat blikač), pak nastavíš jízdní a parkovací polohu a uložíš. Nic víc. Ondro a kde se to vubec montuje ? Jednotka se obvykle přidělává nad pedál plynu, jde tam dobře uchytit na jeho držák. Ale můžeš jí dát i jinam, limitem je jen délka kabelových svazků. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Já jsem třeba nádrž vůbec nekalibroval a ukazuje správně. mne napísalo 51 pri cca štvrť nádrži.. :( takže budem musieť kalibrovať.. Co se zrcátka týká, bude se Ti naklánět tam, kam si nastavíš - nejdřív zapneš mód (manuální je pro automatické sklápění když je ovladač zrcátek v poloze R a zařadíš zpátečku; u automatického se musí navíc přidat blikač), pak nastavíš jízdní a parkovací polohu a uložíš. Nic víc. toto je dobrá info, rozmýšlali sme nad tým čo sa tým myslí.. :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 mne napísalo 51 pri cca štvrť nádrži.. :( takže budem musieť kalibrovať.. Hm, vím, že někteří s tím mívají problémy, třeba i s údajně rychlým úbytkem paliva, ale mě to sedělo hned od začátku. toto je dobrá info, rozmýšlali sme nad tým čo sa tým myslí.. :D Jj, mám Polar už pár měsíců a taky některé věci objevuji teprve postupně. Dost info je na jejich fóru, ale ucelený manuál zatím chybí. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 lubinob: mě ty litry v nádrži zhruba odpovídají, ale přesto pak udělám kalibraci až natankuji plnou Jj, při hromadném nákupu se dá ušetřit kolem 50€, což je pětina ceny. Jj, dva roky se o tom jen plkalo. jenže jak sám víš tolik lidí se dohromady nikdy nedá, aby se dosáhlo na tak velkou slevu ..... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Možnosti byly i jiné, ale jak píšeš, jde to tady těžko Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 lubinob: mě ty litry v nádrži zhruba odpovídají, ale přesto pak udělám kalibraci až natankuji plnou možno som bol moc rýchly a mal som ho dlhšie nechať než si to načíta.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 V tom si myslím problém není. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Tak ja uz mam taky race a normal obrazovku. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 .... já s tou normální ještě laboruji B) Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Kluci ty budíky jsou super. To je jen nějaký software? To chci takyyyyy.Poradíte? Klidně SZ.Díkky a sory za OT. Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Kolik ta chytrá krabička stojí teda? :-D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Dva roky je tu vlákno o hromadnej objednávke aby to bolo lacnejšie.. :P až keď objednáme a namontujeme tak by to zrazu každý chcel.. Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Takže to je hardware záležitost? Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 kurna o nicem sem nevedel... :D no a octavku mam pul roku taky Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 ano HW zalezitost napojujici se na kabel vedouci z gateway, je to bypass jednotka, vse potrebne je soucasti dodavky, instalaci zvladne kazdy ale pokud by byl strach mame to s Alessim uz natrenovane na 3 autech. Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 mate nejakej link na obednavku? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky