petr18 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Čau všem, chtěl jsem se vás zeptat, jak řešíte parkování auta u rodinného domu? Máme zahradu a měl bych možnost tam nechat udělat přístřešek. Myslíte, že by se to vyplatilo? Garáž sice máme, ale stejně parkuji většinou venku, tak jestli to má nějaké výhody? Pokud s tím někdo má zkušenost, tak bych se ještě rád dotázal, zda se vyplatí pořídit přístřešek i se skladem, jestli ho se vůbec využije? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Prístrešok by som postavil v každom prípade. Už len kôli tomu snehu a škrabanie okna v zime a aspoň minimálna ochrana pred slnkom a horúčavou v lete. Sklad je dobrá vec, ale záleží na teba, či ho využiješ. Ja by zaplnil sklad aj s rozmermi malého ihriska. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 myslíš něco takhle jo?já jsem plně spokojenej....trošku když fouká vítr a prší muže tam malinko napršet..ale v mrazech jsou auta ráno v pohodě..sněhem taky nejsou zapadaný...takže za mě 1..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Jen škoda toho inverzního oplocení, padá tak jedna mini výhoda, že auto není jednoduše přístupné pro zloděje. Ale chápu, že tak odpadla starost s bránou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 řekl bych, že to není definitivní ..... brána jednou bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 není to konečné....brána bude a bude to přistupné ze zahrady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Za mě přístřešek ano, ač mám garáž v domě, auto tam ještě nestálo, ještě než jsem dostavěl dům, postavil jsem přístřešek na dvě auta s dostatečně dimenzovanou půdou. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 A já se těším, až zmizí materiál z garáže a budu tam moct parkovat.. Ale bohužel materiál na stavbu venku nechat nemůžu, auto ano :( Takže za mě, pokud máš garáž, tak ji využívej. Na co stavět ještě přístřešek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Rozhodne ano. V zimě nenamrza při každý rose, sníh neni problem. V lete na to neprazi, sednes do chladnyho. Urcite bych udělal i boční tady. Tady naše, sorry za bordel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 myslíš něco takhle jo?já jsem plně spokojenej....trošku když fouká vítr a prší muže tam malinko napršet..ale v mrazech jsou auta ráno v pohodě..sněhem taky nejsou zapadaný...takže za mě 1..... pro info prosím, jaké máš rozměry přístřešku pro dvě auta? Taky přemýšlím, teda vím, že ho chci a bude, jen nevim jaký tvar střechy, protože tento "standard" mi nevyhovuje vzhledově k baráku, spíš něco jako plochou střechu nakloněnou (pak ale jakou krytinu), nechci sloup uprostřed, ale dřevěný trám na ca 6m délky jako nosný střechy by byl jak hovado ... babo raď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Zase brutální kroupy, tentokrát strakonicko, nám se vyhnuly, ale až jednou přijdou zase k nám, doufám, že přístřešek už bude hotový ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Kroupy jsou hlavni duvod, proc je stani nutnost. Kdyz mi rozmlatily octu pri tech tenisacich v Praze na Chodove v srpnu 2010 (nebo 11), rikal jsem si, ze se mi to nemuze stat. A stalo. Byl jsem jeden z tech, kterym se nevysypaly skla a nemel jsem to vyplaveny, ale auto ma i pres opravy stopy dodnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Já jsem zatím ve fázi projektování a i když mám v domě dvougaráž, tak počítám s tím, že budu stát v přístřešku vedle domu. Jak už se tu psalo ... v létě nebude auto rozpálené, v zimě bez sněhu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Garáž je super věc, mám ji v suterénu, je součástí baráku, takže v létě chládek, a v zimě teplo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 pro info prosím, jaké máš rozměry přístřešku pro dvě auta? Taky přemýšlím, teda vím, že ho chci a bude, jen nevim jaký tvar střechy, protože tento "standard" mi nevyhovuje vzhledově k baráku, spíš něco jako plochou střechu nakloněnou (pak ale jakou krytinu), nechci sloup uprostřed, ale dřevěný trám na ca 6m délky jako nosný střechy by byl jak hovado ... babo raď Hele já mám 5x5 metrů...na dvě malý auta jako mám já stačí....ale je to málo.....příště bych dělal větší..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Jj, na šířku to chce 3 metry na jedno auto a na délku + 2 metry k délce auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Mě to vyšlo 7*7,5m vnitřkem, tak doufám, že tam zbude místo aspoň na jedno auto :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.