Přejít na obsah

Predaj Škody Octavia II 1.6 TDI

drolmaner

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám takú otázku. Nedávno som si kúpil Octaviu II 1.6 TDI, doposiaľ som mal skúsenosť len s benzínom a chcel som vyskúšať niečo nové. Žial, diesel mi nevyhovuje a preto chcem auto predať a radšej si kúpiť benzín.

Tak som ho teda nafotil a hodil na internet. Najskôr som to s cenou schválne prestrelil ale následne som ju znížil na prijateľnú, priam výhodnú cenu(zhruba 500€ pod priemerom). Jediný kto ma stále bombarduje telefonátmi je stupidné AAA auto ale doposiaľ sa mi ozvali len dvaja alebo traja ľudia. Kde robím chybu?

odkaz .a auto:

http://www.autobazar.sk/11556664/skoda-octavia-combi-1-6-tdi-business/

Ako som postupom času zistil, nie je to zrejme Bussines ale ani žiadna druhá výbava. To je tak presýtení trh?

Odkaz ke komentáři

Otázkou je, jak dlouho prodáváš. Já osobně si myslím, že pokud je to auto opravdu v pořádku a aktuálně ho nečekají např. kompletní výměna brzd, rozvodů, pneumatik ... , tak se mi cena zdá OK. Jen to někdy trvá o něco déle, je to přeci jen už víc peněz. A bohužel je i hodně "políčených aut", včetně stočených kilometrů, které se tváří jako "voňavky". Tady prostě musí přijít člověk, který moc dobře ví, co chce a je to ochoten zaplatit.

Za podobné peníze se teď u nás prodávala 2012 1,6 4x4 po operáku, najeto 130tis, bouraná opravovaná, prvních 80 tis. se na tom střídali lidi, se základní střední výbavou + kožený paket). 2.0TDI 4x4 2012 se střední výbavou + xeny + hagusy a nějaké drobné pitominky naj. 75tis. nebouraná je bez odhadu leasingovky na prodej za účetní cenu ca 320tis. ( pokud by se odevzdala, udělali by odhad, který může být sice nižší, ale i vyšší - toto auto je opravdu ve stavu nového vozu). Okamžitě si našla kupce. Je to člověk, který přesně věděl, co chce a spočítal si, že rozdíl ceny obou aut je v nepoměru s kvalitou obou aut, to dražší o 60tis bylo násobně lepší. Honza

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...