Přejít na obsah

Nefungující zamykání dveří řidiče a pár dalších podivností okolo

_neo

Doporučené příspěvky

Ahoj,

od nedávna se mi stalá, že se občas nezamkonou nebo neodemknou dveře řidiče přes dálku. Tak jsem si tam nechal dát zámek abych to mohl zamykat ručně. Když se stane že zamknu dálkou a zamknou se všechny dveře kromě řidiče tak pokud to udělám klíčem tak to odemyká i zamyká všechny dveře na autě.

Ve VAGU se objevla chyba zámek řidiče nesmyslný signál a také že levé vyhřívání zrcátka je bez proudu.

Na radu zdejších jsem rozebral dveře, ale konektor kterej vede do stahování oken je v perfektním stavu. Všechny kabely drží a nikde nic nerezne, všechno v pohodě. (až na to že to stále nezamyká - občas).

Další věc které jsem si všimnul je že když přepnu nastavování zrcátek na řidičovo tak se mi nastvují obě zrcátka současně a když to přepnu ke spolujezdci tak se nastavuje jen spolujezdcovo :)

A teď naposled se mi nepodařilo pomocí HEX kabelu spojit s řídící jednoutkou centrálního zamykání (nejsem teď jak to píšu tak si jistej jestli to před tím fungovalo, možná jsem koukal do jednotky komfort... )..

každopádně se to chová divně. Nevíte někdo co s tím ?, řešil jste někdo podobnej problém ?

Odkaz ke komentáři

To jako vážně ? :D .. to se v Mladé Boleslavi asi někdo zamyslel a vymyslel že se budou natáčet obě zrcátka :) Pak teda nachápu proč ne na ovladači napsáno L a P nemělo by tam být L+P a P ? :)

Ale jestli je to takhle ok tak aspoň nemusím řešit kde je chyba, když tam chyba není .. taky dobře ..

Odkaz ke komentáři

Ano je to tak a je to celkem praktické a logické. Když si tam sedne někdo jiný, většinou se tak dají obě nastavit najednou.

Na ŘJ centrálního zamykání se určitě nedostaneš, myslím že žádné OI jí nemá. Ty to musí diagnostikovat pod centrálním stahování okna myslím číslo 46 a to je právě komfortka.

A k tomu zámku. Buď máš přelámané kabely v průchodce do dveří, nebo studeňáky v zámky či špatné mikrospínače. Podíval bych se na ty dráty a pokud budou OK, dal bych nový zámek.

Upraveno uživatelem KaJe
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Take přispěji do diskuze... prd nedávnem jsem si hrál s kódováním komfortky.. chtel jsem nastavit zavíráni oken přes dálku, ale nejak to neslo. Poté jsem si neco prenastavil a znovu jsem musel nakodovat klíč vše OK. Chvili na to začaly blbnout ridicovy dvere,prvni mráz a neodemkly se, ted to blbne částo, nekdy se nezamknou nekdy neodemknou nekdy neblika imobilizer a nekdy je videt ze vyskočí cudlik opozdene oproti ostatním dveřím... myslíte, ze bude zámek v háji? Jeste jsem mel chvili nastaveno, ze se pri rozjezdu zamkly dvere, tak pokud byl zámek nacaty, tak se to mohlo dodělat, ze? Předem diky za reakce.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...