Luk.ass Odesláno Prosinec 19, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2017 Tyto každej den 150km.ja bydlím kousek od jihlavy,tak ji třeba někdy uvidím ? Já jsem s jedničkou spokojen,ale na trojku v éru bych si taky zvykl :-D Jinak souhlasím,je to fakt pekny svezení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 20, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2017 Krásná nová RS-ka ! :palec: Rozrůstá se Ti doma RS základna ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coptman Odesláno Leden 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Ahoj chlapi, mám prosbu. Na mém RS mi začala vrzat přední náprava a netuším, co by to mohlo být. Na nápravě se měnily před půl rokem silentbloky ramen, dávaly se z Audi TT, potom se dělaly čepy řízení. Díval jsem se pohledově na tlumiče, žádné známky vytečení, pružiny jsou OK, auto neplave, v zatáčkách je jisté, neustřeluje. Vrzání se projevuje převážně při pomalých rychlostech, přes nerovnosti a je dost nepřijemné. Pokud v garáži prohoupnu přes blatník, vrže to jako když šuk**** na hodně rozvrzané posteli. V garáži mám jámu, neměl jsem ještě čas zvednout, abych měl kola v luftu, takto na kolech jsem pohledově nezjistil nic. Setkali jste se s tím u RS, případně i u klasické octy? Díky moc za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Klasicka nemoc v podobe vrzajiciho ulozeni stabilizatoru. Bud vymen ulozeni (gumy) stabiku nebo tam strikni WDcko a budes mit na nejakou dobu klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coptman Odesláno Leden 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Trochu jsem si to myslel, někde jsem četl, že je to prý nemoc oktávek, teď přes zimu nedělám na stavbě a je trochu času, tak to dám do kupy :D to vrzání je hrozný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Jo to vrzani je jako stara postel, nic prijemnyho, takze verim ze ti to dost vadi. Kdyz to ulozeni vymenis nebo promazes, tak budes mit na nejakou dobu klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.