Přejít na obsah

Vlastni chromovy napis

P.T.

Doporučené příspěvky

Nevite nekdo, jestli je mozne sehnat chromovy napis na kufr ve fontu stejnem, jako je Octavia, ale s vlastnim textem?

V ETCE jsem nasel dil 1Z5 853 687 C 739, poznamka "LAURA", udaj o modelu "IND" - to vypada jako presne to, co bych chtel :huh:

Pro upresneni zajima mne napis ve FL provedeni, ale ono to bude asi podobne i pro predFL ;)

Odkaz ke komentáři
To resime ted tady :ph34r:

To je uzasne, to ma nejaky zvlastni duvod, ze sve prispevky skryvate uz dokonce do uzamceneho threadu jen pro cleny OC ? Mam se tady bat proto, ze nejsem clen nejakeho OC ?

Chlapci, vubec Vas nechapu, proc toto vsechno, odchod z hlavniho fora, vytvoreni noveho, tajnustkareni s nejakymi uzamcenymi tematy... Proc ta konspirace ?

Tyden jsem tu nebyl, to tady nebo tam nekdo nekomu slapl na kuri oko ?

Odkaz ke komentáři

omicron: To se omlouvam - nejak mi nedoslo ze to je v sekci pro cleny :ph34r: Jmeno fontu se zatim shani, nikdo nic nevi...

O tajnustkareni to neni, i na SH je sekce "jen pro cleny", kde jsou ruzne informace jako treba jak resime zabezpeceni vozidel a tak. Proste veci, ktere nemusi a nemely by byt videt uplne verejne jen po registraci, kterou si muze udelat kdokoliv, i pripadny zlodej atd. Tim samozrejme nechci vubec nic naznacovat vuci nikomu konkretnimu!

Odkaz ke komentáři

Vorlajz - diky za kompliment :lol:

P.T. - priznam se, ze tohle tajnustkareni a vytvareni dalsich novych paralelnich for, aniz by kdokoliv poradne vedel proc vlastne, je docela uchylarna (nic ve zlem)... Kdopak z Vas se mimoch. 100% postavi za kazdeho clena toho Vaseho vyberoveho spolku "O.C."

Jinak moje nova L&K BlackMagic je jiz doma, zakladni info viz podpis, az bude cas a pocasi, nafotim ji

Odkaz ke komentáři

Nemuzu nereagovat na " priznam se, ze tohle tajnustkareni a vytvareni dalsich novych paralelnich for, aniz by kdokoliv poradne vedel proc vlastne, je docela uchylarna (nic ve zlem)... Kdopak z Vas se mimoch. 100% postavi za kazdeho clena toho Vaseho vyberoveho spolku "O.C.""

Urcite, clenstvi v OC neni o vyberovem spolku. Je to uplne dobrovolne a duvody opusteni SH urcite byli a jsou. :huh: Nikoho nepresvecujeme o sve pravde, kazdy si muze udelat svuj nazor a kazdy se muze svobodne rozhodnout, kde bude a co tam bude prezentovat. Jestli je tema "Vlastni chrom. napis" v sekci jen pro cleny, tam vzniklo driv a zalozil ho clen OC Sejvi, neni to v poradku a jestli se to nekomu vadi at da oficialni dotaz a offic se mu odpovi a muze se sjednat naprava.... Jestli nekdo je nebo neni clen OC je jenom na jeho rozhodnuti. Ma to sve vyhody, ale to je na delsi povidani... :P Jestli si chces promluvit pls SZ.

Omluva na OFF TopYc :palec:

Odkaz ke komentáři
To je uzasne, to ma nejaky zvlastni duvod, ze sve prispevky skryvate uz dokonce do uzamceneho threadu jen pro cleny OC ? Mam se tady bat proto, ze nejsem clen nejakeho OC ?

Chlapci, vubec Vas nechapu, proc toto vsechno, odchod z hlavniho fora, vytvoreni noveho, tajnustkareni s nejakymi uzamcenymi tematy... Proc ta konspirace ?

Tyden jsem tu nebyl, to tady nebo tam nekdo nekomu slapl na kuri oko ?

To je krásně napsáno :palec::blink:

Odkaz ke komentáři
omicron: To se omlouvam - nejak mi nedoslo ze to je v sekci pro cleny ;) Jmeno fontu se zatim shani, nikdo nic nevi...

O tajnustkareni to neni, i na SH je sekce "jen pro cleny", kde jsou ruzne informace jako treba jak resime zabezpeceni vozidel a tak. Proste veci, ktere nemusi a nemely by byt videt uplne verejne jen po registraci, kterou si muze udelat kdokoliv, i pripadny zlodej atd. Tim samozrejme nechci vubec nic naznacovat vuci nikomu konkretnimu!

velmi podobny font je NiseJSRF (ine a)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...