P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nevite nekdo, jestli je mozne sehnat chromovy napis na kufr ve fontu stejnem, jako je Octavia, ale s vlastnim textem? V ETCE jsem nasel dil 1Z5 853 687 C 739, poznamka "LAURA", udaj o modelu "IND" - to vypada jako presne to, co bych chtel Pro upresneni zajima mne napis ve FL provedeni, ale ono to bude asi podobne i pro predFL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jestli mas cislo z etky tak to normalne objednej ve Skodofce.... a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 a to je jedno čo tam bude napísané,alebo len na označenie motorizácie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jestli ho objednáš, tak sem potom dej fotku co to vlasně je za nápis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 No "jen tak" objednat se mi to moc nechce, podle ETKY je to za necelych 900 :) Ja prave nechci ani motorizaci, ani Octavia, Scout atd, proste vlastni napis Kdybyste meli napad, jak to pripadne vyresit i jinak, budu rad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tak 900 je fakt dost dávat jen tak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 v nejake reklamce nebo rytectvi by to prislo na kolik nezkousels ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Zatim ne, ale asi mi nic jinyho nezbyde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Nedávno mi přišla nabídka na nápisy na auta jako spam, ale nepamatuju si firmu ani jak tomu říkali. Určitě jsou firmy, které to vyrábí. Zkoušel jsem to nějak hledat, ale nevím jak se to jmenovalo. Něco jako logomark nebo tak nějak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Priznam se ze jsem zatim nehledal nic "externiho" - nejdriv jsem zkusil Etku a pak forum OC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 A jak se jmenuje ten typ pisma kterym je napsany Octavia na FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 To resime ted tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 To resime ted tady To je uzasne, to ma nejaky zvlastni duvod, ze sve prispevky skryvate uz dokonce do uzamceneho threadu jen pro cleny OC ? Mam se tady bat proto, ze nejsem clen nejakeho OC ? Chlapci, vubec Vas nechapu, proc toto vsechno, odchod z hlavniho fora, vytvoreni noveho, tajnustkareni s nejakymi uzamcenymi tematy... Proc ta konspirace ? Tyden jsem tu nebyl, to tady nebo tam nekdo nekomu slapl na kuri oko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 omicron: To se omlouvam - nejak mi nedoslo ze to je v sekci pro cleny Jmeno fontu se zatim shani, nikdo nic nevi... O tajnustkareni to neni, i na SH je sekce "jen pro cleny", kde jsou ruzne informace jako treba jak resime zabezpeceni vozidel a tak. Proste veci, ktere nemusi a nemely by byt videt uplne verejne jen po registraci, kterou si muze udelat kdokoliv, i pripadny zlodej atd. Tim samozrejme nechci vubec nic naznacovat vuci nikomu konkretnimu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 téma o nápisech by si ale mohl zloděj klidně číst, ne? :) tím nechci říct, že je Omicron zloděj! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Vorlajz - diky za kompliment P.T. - priznam se, ze tohle tajnustkareni a vytvareni dalsich novych paralelnich for, aniz by kdokoliv poradne vedel proc vlastne, je docela uchylarna (nic ve zlem)... Kdopak z Vas se mimoch. 100% postavi za kazdeho clena toho Vaseho vyberoveho spolku "O.C." Jinak moje nova L&K BlackMagic je jiz doma, zakladni info viz podpis, az bude cas a pocasi, nafotim ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Vorlajz: No to tema tam bylo o fontu na predface, tak jsem tam doplnil dotaz na FL... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Nemuzu nereagovat na " priznam se, ze tohle tajnustkareni a vytvareni dalsich novych paralelnich for, aniz by kdokoliv poradne vedel proc vlastne, je docela uchylarna (nic ve zlem)... Kdopak z Vas se mimoch. 100% postavi za kazdeho clena toho Vaseho vyberoveho spolku "O.C."" Urcite, clenstvi v OC neni o vyberovem spolku. Je to uplne dobrovolne a duvody opusteni SH urcite byli a jsou. Nikoho nepresvecujeme o sve pravde, kazdy si muze udelat svuj nazor a kazdy se muze svobodne rozhodnout, kde bude a co tam bude prezentovat. Jestli je tema "Vlastni chrom. napis" v sekci jen pro cleny, tam vzniklo driv a zalozil ho clen OC Sejvi, neni to v poradku a jestli se to nekomu vadi at da oficialni dotaz a offic se mu odpovi a muze se sjednat naprava.... Jestli nekdo je nebo neni clen OC je jenom na jeho rozhodnuti. Ma to sve vyhody, ale to je na delsi povidani... :P Jestli si chces promluvit pls SZ. Omluva na OFF TopYc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
:Petr Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 To je uzasne, to ma nejaky zvlastni duvod, ze sve prispevky skryvate uz dokonce do uzamceneho threadu jen pro cleny OC ? Mam se tady bat proto, ze nejsem clen nejakeho OC ?Chlapci, vubec Vas nechapu, proc toto vsechno, odchod z hlavniho fora, vytvoreni noveho, tajnustkareni s nejakymi uzamcenymi tematy... Proc ta konspirace ? Tyden jsem tu nebyl, to tady nebo tam nekdo nekomu slapl na kuri oko ? To je krásně napsáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 To je krásně napsáno Echh...:-) Jinak vlastni chrom napis Vam udela firma PIDPLATES na tomto webu : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 panove ja vam poprosim aby jste se vratili k tematu a nebylo tady zbytecne OT - Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Echh...:-) Jinak vlastni chrom napis Vam udela firma PIDPLATES na tomto webu : 1585,- Kč a bez dopravy.... to je hodně drahý, si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 omicron: To se omlouvam - nejak mi nedoslo ze to je v sekci pro cleny ;) Jmeno fontu se zatim shani, nikdo nic nevi... O tajnustkareni to neni, i na SH je sekce "jen pro cleny", kde jsou ruzne informace jako treba jak resime zabezpeceni vozidel a tak. Proste veci, ktere nemusi a nemely by byt videt uplne verejne jen po registraci, kterou si muze udelat kdokoliv, i pripadny zlodej atd. Tim samozrejme nechci vubec nic naznacovat vuci nikomu konkretnimu! velmi podobny font je NiseJSRF (ine a) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.