Mareo Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Ahojte z ničeho nic mi nejde zařadit trojka, spojka jinak funguje bezproblémů, 1,2 4 krásně, 3 a 5 musím na několikrát. Zkoušel jsem to i s vypnutým motorem na místě a problém stejný. Jinak mohlo by to reakční vzpěrou motoru mezi nápravou a převodovkou? Už ji mám trochu chycenou. dík moc naco se zaměřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Ahojte z ničeho nic mi nejde zařadit trojka, spojka jinak funguje bezproblémů, 1,2 4 krásně, 3 a 5 musím na několikrát. Zkoušel jsem to i s vypnutým motorem na místě a problém stejný. Jinak mohlo by to reakční vzpěrou motoru mezi nápravou a převodovkou? Už ji mám trochu chycenou. dík moc naco se zaměřit Můžeš mít zatuhnutý mechanismus na převodovce,já ho měl úplně rezatý a musel jsem to rozmazat,popřípadě ložisko v tom domku..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Červen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 zkusím nato mrknout, jinak jaký je tam přístup na to ložisko domku? jinak i vůle na řadící páce se zvětšila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Omrkni ty pouzdra, stačí myslím vyndat airbox a dostaneš se k tomu ;) Já nemám kryt motoru a občas je to k posr... zařadit, minule jsem málem místo trojky zařadil jedničku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 19, 2016 Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 Nemáte někdo foto toho mechanismu řazení? Abych věděl co je třeba pořádně promazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leopard Odesláno Červen 19, 2016 Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 Ahoj, já jsem měl taky ten problém, tak jsem vyměnil olej v převodovce a nezlepšilo se to. Tak jsem se kouknu na táhla a byly úplně volné. Sundal jsem čidlo zpátečky a pod ním je takový kalíšek co spíná to čidlo a ten je matkou dotažený na ty táhla. Matka je dohromady s takovou prohnutou podložkou a ta se časem vyrovnala a vznikla tam velká vůle. Oddělil jsem podložku od matice znovu ji prohnul a dal jinou matici. Ted to řadí jako nové. Taky možnost na kontrolu. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 19, 2016 Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 Podobny problem jsem taky resil, ale me nesla 1,2 a zpatecka pomohlo serizeni jednoho tahla a je to OK Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.