Jump to content

Passat - decent

Baurak

Recommended Posts

Zdravím všechny, po 3 letech došlo na změnu a místo Seata jsem pořídil Passata.

Mam to jako pracovní nástroj tak nebudu dělat žádný šílenosti ale nějak se odlišit musí, tak že přijdou na řadu drobný úpravy jako zatmavení skel, chtěl bych masku bez znaku, možná mračítka, zrcátka v asi v černým lesku atd... :-)

20160624_192052.jpg

20160624_192435.jpg

20160624_192508.jpg

tak prvni postrehy :-)

najel jsem zatim 2000km a dost mě překvapila spotřeba. Není vubec zadny problem jezdit kolem 5l a spis pod 5l na 100km. Prumernou na tech 2000km mam 5,2l. Je v tom, mesto, dalnice a hodne i okresky.

Tak ze zatim velika spokojenost.

na poskakovani v kolonach je i 103kW moc, takze v klidu postaci pamatuju si ten motor z moji OII a i kdyz je pasik tezsi tak to urcite staci. Jeste jednou ta cesta do Prahy a zpet bude vypadat jak dneska a zacnu jezdit vlakem a zbozi proste budu posilat prepravnima spolecnostma

Jak píše Jirka3, taky mám 110kw v Passatu a bohatě to na naše silnice stačí. Při téměř předpisové jízdě je ticho a spotřeba víc než výborná a když potřebuju víc zrychlit tak si DSG hodí o stupeň, dva dolů a táhne jak má :)

Olaf: copak postal jsi si? :D

Jj a ne zrovna málo, po té co mezi náma projeli hasiči a policajti a já stal pár cm od svodidel auto už se nehlo 20 minut jsem přemýšlel že si dám slofika ale chrapal i spolujezdec tak nic no

• 2 weeks later...

Pětku používám jen v rozsahu 80-100, většinou v omezení na dálnici. Jinak skáču ze 4 přímo na 6.

Spotřeba je pecka, s větším podílem dálnic to vychází na 6l, nedávno se mi nuloval palubák bylo tam 5,4l, což tam má i teď. Dnes to bylo na 800km za 5,9, ale to jsem na dálnici když to šlo jel 180-190 z toho asi 200 km po okreskách a tak 30km po městě. Na tohle je to super.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

mam dva klice, jeden funguje a jeden ne. Prohodil jsem baterky a jeden stále funguje a ten jeden ne...tím pádem si myslím, že v baterce problém není...tak že problém na trase klíč - auto...mam podezření na vnitřek klíče...jestli neodešla ta elektronika...