Přejít na obsah

Goofy kabriokombi

Jim

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

druhá krátká dovča za námi, od nákupu skoro 4tis najeto

už chápu proč chou všichni dsg-přijde mi že furt řadím :(

cesta na šumavu se šíbrem dozadu-mám rýmičku :ph34r:

podvozek ve sportu je naprosto luxusní, drží jak přibitý a ty zatáčky s tím jsou prostě luxusní :loool:

v sobotu bude první updatek žě by konečně i fotky :D

15/9 termín u Humla, zatím bez čipu, jen rozvody, pumpa+co najde

a čekám na blbůstku z volksburgu už 14 dní :(

myslíte že držák na park lístek z O2, by tam nešel nějak dobastlit?

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No jestli ti to občas cukne kolem 2tis otáček, dej pak vědět, jestli to něčím vyřešíš, kamarád na 2.0TDI BMM už vyměnil kde co, nechal za to 20tis a pořád nula výsledek (podávací čerpadlo v nádrži, čidlo kliky, vačky, všechny filtry, aditiva do nafty, různá těsnění a už nevím co všechno)

Odkaz ke komentáři

Nebudu laborovat, díky všem co nabídli pomocnou ruku, nechám to celé u Humla, at se když tak může porýpat i v koníkách

ale ted si dám chvilku stop stav, protože jsem do toho pěkně zaletěl a ještě nemám zimní obutí :D

včera jsme s Luculkou dolepili lištu, kurna originál přístlušenství a ono je to gumový na M :(

a ted ho vezu zase pod kudlu chudáka-dostane nové čelní sklo ve originál Ford servisu, tak doufám že mi ho tam nenakazí :D

Odkaz ke komentáři

"Fordí" nové sklo, hned zneužil Váša a máme dešták, dokonce i ten lístek na parkováky jsme tam narval :D, rozchozenej BT na tel, jen ty parkováky mi nevyšli, halt auto na rádiu nebude :(

no a samo jsem nahlodanej, jestli nedodělat přední mlhy, MF volant a střibro dekor nejen ovladače světel, ale i stahování oken :D

si to musím zakazat, nějak mi to leze do peněz, včera 500km a dneska ráno zase k humlovi na to turbo, z pv jsem ji ještě dovez předchystaný zimní plechy ( :()

post-669-0-82060600-1475487214_thumb.jpg

post-669-0-27513100-1475487286_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...