Sammael_RS Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Tož Vám představuji naše auti černou fl Octavii RS s dsg. Mé předchozí auto byla eresova Fábka ve žluté barvě (Chip ještě v prodejně). Auto naprosto bezvadné, bez jakýchkoliv větších závad. Krom věcného problémů s přední nápravou, pač ty naše silnice s těžkým turbodieslem dávaly dílům na "sériové" přední nápravě pořádně zabrat. Tudíž týče řízení, silentbkoky a pravidelná geometrie byly na denním pořádku. Se slzou v oku jsem ji dával při 400tis.km na protiúčet v esach. Nicméně král je mrtev, ať žije král. Původní nadšení vystřídal vztek, jelikož i přes zaplacenou pojistkou na náhlé závady mi opravu dvouhmoty za lidových 26tis. zamítli. Prý je to způsobeno dlouhodobým používáním, na které se záruka nevztahuje. To vysvětluje nižší pořizovací cenu. Auto je z Německa, po prvním majiteli a dle vin mi ve škodovce řekli, že krom výměny egr ventilu při 60 tis. bylo vše ok. Bohužel auto bylo lehce ťuklé, jelikož při leštění laku byl pod lampou vidět jiný odstín černé. Vstřiky jsou ve žlutém, ale dostal jsem aditivum, prý by se to mělo zlepšit. Dále lehce syčí turbo, budu muset zkontrolovat sání k turbu. Ale to všechno jsou klasiky. Úprav tam moc nemám. Nějaké nálepky, led SPZ, čepičky ventilků a ani nějaké větší úpravy neplánuju. Pouze led do interiéru a led osvětlení nástupního prostoru ve zpětných zrcátkách. Auto jezdí prakticky denně, ale dál jsem mu aspoň zvenku základní péči o lak a nechal jsem ho detailerem rozleštit. Auto bylo pořádně umyto, zbaveno železitých částeček a asfaltu chemickou cestou. Poté clay a leštění laku. Jako vosk jsem použil dlouhodobý Collinite 476s, který by měl vydržet až půl roku. Na venkovní plasty a gumy jsem použil black to the future od VP. A na závěr jsem ještě lehce zvýšil lesk pomocí detaileru bling od VP. Jinak interiér dělám klasicky višněma a kůži dalším "must have" produktem od Dodo juice - leather cleaner a sealant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 krasavica, ten lak máš parádní, tak ať dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Pěknou RSku jsis pořídil mnoho šťastných kilometrů a báječných zážitků za volantem ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Pekna holka :) ten collinite vosk mne vydrzal necele 3 mesiace takze uz nikdy viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Díky kluci. Snad bude stejně spolehlivá jak ta žlutá. Ohledně vosku. Není od věci to občas umýt a občas příkrmit nějakým detailerem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 To vsetko som aplikoval :) no po necelych 3 mesiacoch uz bol KO ... preto som sa vratil na SN Hybrid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 A ten vydrží déle? To se divím, pač zrovna Collinite nebo finish care mají pověst nejtrvanlivějsích vosků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Mne vydrzal 9 mesiacov vratane zimy takze ja som snim zatial najspokojnejsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PavelP88 Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Líbí se mi ten červený a zelený proužek na masce v barvách loga RS, moc pěkné a nápadité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Srpen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 Tak dneska došla opěrka nohy a ledky do kufru a dveří. Ještě čekám na ledky do stropního osvětlení. Uvidíme co v noci, ve dne to svítí super. Pár fotek pro představu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.