Don eru Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Zdravím uvažuji koupi Octavie 2005 najeto kolem 200 1.8 T combi 4x4 a je k tomu ethanol.tak chtěl bych vědět jestli koupit, nekoupit a proc ? Děkuji za příspěvky. Potřebuji poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Nevím no, pokud to nejezdí jen na ethanol, ale i na benzín, tak bych na ethanol nejezdil. Je tu o tom téma. Někteří mi budou oponovat, proto víc už zde psát nebudu. Každopádně ethanol nic neřekne o stavu konkrétního auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 na ethanol určitě ne, odjede ti brzy palivové čerpadlo a pak začnou jiné problémy ty jsou mnohem dražší :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 a to by mně teda zajímalo, proč odejde palivové čerpadlo ?? Konkrétně tohle mně fakt zajímá, protože vím, že právě tahle kravina vznikla, když časopis Autobild testoval myslím Passata co jezdil na líh a napsali, že odešlo palivové čerpadlo, což mohlo odejít úplně bežně. Právě že tam odešlo jenom to zmiňované palivové čerpadlo, nic víc. Když pominu možnost nekultivovaného chodi motoru, protože ji jiná směs, atd ... ale to čerpadlo ..... rozepiš se Mareo ... čerpadlo a jaké dražší problémy .... ale fakta, ne že "jsi někde slyšel" .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 firee: najezdil jsem na ethanol cca 25tisíc km, měnil jsem 3 čerpadla, 2 z toho nové. Nakonec to dopadlo, že jsem měl problém s ventily, údajně špatná směs. Takže nový motor. Špatné startování, divné chování na volnověh, jinak mám doma k tomu jednotku, ktera je jednoduše zapojitelná kdyby někdo chtěl zkoušet prodám. Raději tam lejte to co má a nevymýšlejte, kde ušetřit. Pokud chceš šetřiř kup si TDIčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Firee: Ono stačí už jen to, že každé palivo má jiné vlastnosti a jízda na obě paliva bez větší úpravy nebude úplně ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 OK Mareo, TDíčko mám :-) Dobře, to je tvoje reálná zkušenost, a o to mi šlo. Aby to tady někdo napsal ... Je ale divné, že manželčin Ford jezdí bez úprav na E85 asi 3 roky, najeto cca 30 tisíc a čerpadlo drží. To že odešly ventily je druhá věc, to je možné. Nekultivované starty a NErovný chod motoru za studena je taky normál u motoru s E85 bez úprav, když se zahřeje jede dobře, na zimu E85 bez úprav - v mrazech nenastartuješ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Firee: rikam uz bych do toho nesel. Stacilo mi, ano nejelo to spatne, ale zaty problemy kolem toho uz ne. Je fakt ze jsem mel upravenou mapu vylozene s ethanolem. Jen me sraly ty ranni starty a ten volnobeh. Nemam rad kdyz motor houpe v otackach Mam dve rsky do te jedne jsem to nikdy nelil a druha dostala novy motor:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 tak víš co, přece nebudu lít do RS E85 ... kdo si koupí RS tak ví proč si takový motor kupuje a určitě ne kvůli toho aby jezdil na spotřebu :-) Ty ranní starty máš pravdu, už teď jsem manželce říkal ať tankuje jen natural, ale přes léto no problém, samozřejmě je to úplně jiný motor a bez turba, ale čerpadlo zatím OK ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Fireee: no asi tak proste na jednom jezdim za 13l na druhem 8.5l hold kazda sranda neco stoji:) ale rikam uz bych si to do auta nedaval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.