Přejít na obsah

Malý výkon

Doporučené příspěvky

Prorazil sem olejovou vanu a asi po dvěstě metrech sem zastavil.Po výměně vany a dolití oleje.Jsem auto normálně nastartoval a rozjel sem se,ale auto vůbec nejede.Jako by vůbec nešlo turbo.Prostě malý kopec a já ho udejchaně vyjedu na dvoujku třicítkou.Vůbec nevim co s tím.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Prorazil sem olejovou vanu a asi po dvěstě metrech sem zastavil.Po výměně vany a dolití oleje.Jsem auto normálně nastartoval a rozjel sem se,ale auto vůbec nejede.Jako by vůbec nešlo turbo.Prostě malý kopec a já ho udejchaně vyjedu na dvoujku třicítkou.Vůbec nevim co s tím.

A co máš za motor ? chce to trošku posat když se na něco ptáš

Odkaz ke komentáři
Škoda Octavia 1.9 TDI 66 KW

To bude to samí co já, víz. Malý výon - dotaz pod tebou, já jsem taky měnil vanu a auto vůbec nejelo, tak jsem jel do autorizovanýho servisu Škoda, kde mi řekli že tomu nic není a diagnostika nic neukazovala. Tak jsem vydal turbo, samozřejmě v prdeli, tak jsem udělal repas, namontoval, auto stále nejelo, výměnil jsem ventil N75, auto stále nejelo. Vyčistil jsem EGR - auto stále nejelo, vyčistil jsem čidlo tlaku a teploty nasávaného vzduchu, auto stále nejelo. Tak jsem se nasral, vzal to znovu na diagnostiku, tentokrát u známího a jeli to projed, no a ejhle diagnostika nám vše ukázala, váha vzduchu ukazovala mín vzduchu než potřeboval motor.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

NO nemůžeš mít špatný těsnění pod hlavou? nemáš emulzi na víčku od oleje? při ztrátě komprese klesá výkon a neuděláš s tim nic...teda krom přetěsnění hlavy

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...