Ruda89 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Ahojte, budu asi trosku za troubu, vcera mi praskla zarovka na tlumenny sviceni, nebo denni nebo jak se tomu rika ? Vymenil jsem si to, ale pri nasazeni lampy zpet jsem si vsiml, ze nejaka ta clonka, krytka co nejspis urcuje uhel sviceni a abych neoslnoval byla spadla v lampe, nemate nejaky tip jak to vyndat aniz bych nadelal jeste vetsi skodu? ? Ps: nevim jak se vkladani obrazky, jinak bych to sem postnul.. Dekuji vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 no když tu lampu vezmeš a otočíš jí sklem nahoru tak musí vypadnout... Jestli ne tak se podívej jestli nestojíš na hlavě a zkus to znova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ruda89 Odesláno Září 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Tam neni kudy by propadla zpet ? Je tam primo zdirka kam se ma strcit to se bude muset asi rozebrat ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Už si to přesně nepamatuju, ale přece když odpojíš konektor, odjistíš pérko a vyndáš žárovku, tak tam musíš mít nějakej prostor. Je možný že tam je to stínítko. ale tak pinzetu a vyndat to jako ježka z klece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ruda89 Odesláno Září 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Zkusim na to zitra mrknout, ale podle me to budu muset nejak cely odendat abych se dostal zevnitr na lampu, dam vedet jak to dopadlo, a dekuju ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Už se mi také stalo, že ta clona vypadla. Vyndat nejde. Chce to uzke kleště, trochu obratnosti a zasadit ji zpet zkrze otvor pro zarovku. Stinitko drží šroubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ruda89 Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Ahaaaa tak sehnat dlouhe kleste a bude vyreseno, stravim nad tim mozna par hodin se svou agilitou, ale jiny reseni neni, navic je v ty clonce asi nejaky zavit protoze sroubek co drzi perko od zarovky nesel dotahnout ? Dekuju ti moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Ja som dnes menil ziarovku na tlmenom svetle(hrozna,nepristupna praca,svetlomet som samozrejme nevyberal,len som tam strcil ruky a trapil sa ). Takze,len som ju vybral a dal novu..vsetko svieti .. Je tam treba aj nieco stelovat ,aby svetlomet svietil tam kde ma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Ahoj není potřeba nic nastavovat. Já osobně radši světlo vždycky vytáhnu trvá to 3minuty a bez problémů. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 ano,prave tlmene by som uz musuel vytiahnut cele von 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.