iwar Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Nazdar, nedaří se mi stáhnout stěrač z kónické vroubkované hřídelky. Kdo poradí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Jakože to nejde stahovákem? Tak to tě čeká rozbrus a výměna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iwar Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Jakože to nejde stahovákem? Tak to tě čeká rozbrus a výměna. Tak to je to poslední, když opravdu nic nepomůže... Ale právě jsem našel tento sprej - DEN BRAVEN TECTANE Uvolňovač šroubů a rzi ve spreji s mrazovým efektem 400ml... to je snad posledni naděje, jestli vůbec bude účinkovat v tomto případě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Já řešil zadní stěrač. Stahovák jsem neměl. Povolil jsem matku až byla nastejno s koncem, prostříkal noname povolovačem a pak po chvíli opatrně přes hadr zmáčkl sikovkama (jedna čelist pod náboj stěrače, druhá shora na tu matku). Udělalo hup a bylo. Ale nevím jak moc jsem měl já zakousnuté oproti tobě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iwar Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Já řešil zadní stěrač. Stahovák jsem neměl. Povolil jsem matku až byla nastejno s koncem, prostříkal noname povolovačem a pak po chvíli opatrně přes hadr zmáčkl sikovkama (jedna čelist pod náboj stěrače, druhá shora na tu matku). Udělalo hup a bylo. Ale nevím jak moc jsem měl já zakousnuté oproti tobě... Díky za tip s kleštěmi. Nejdřív si ale pořídím ten sprej a pak to zkusím. Mozná to skutečně konečně pak povolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 No hlavne to nedelej jak muj fotrik na zadnim okne, nevim jestli sterac sundal ale vysklil okno po celem zavazadelniku :-) Ja jsem pouzil samo domo stahovak a slo to lehounce Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.