MK92 Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Zdravím, na hrbolech a nerovnostech mi bouchá pravé přední kolo, pravděpodobně nějaký čep.... když jedu např 90 km/h a kroutim volantem tam a zpět tak je cítit vůle. Na místě když vezmu za kolo tak cítím vůli směrem ke mě a od sebe... čim by to mohlo být? Je tam víc čepů, jaký to bude dělat? Díky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Pravdepodobne cep/tycka rizeni. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Pravdepodobne cep/tycka rizeni. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk čep by jen bouchal, nebo taky může způsobit tu vůli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 15, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 Proto ta tycka, na pasikovi B4(stejna naprava) mi to chodilo v tycce rizeni cca 3 mm. Zkus to zvednout a chytit za tu tycku rizeni :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 Proto ta tycka, na pasikovi B4(stejna naprava) mi to chodilo v tycce rizeni cca 3 mm. Zkus to zvednout a chytit za tu tycku rizeni :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk dobře díky moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LEONIK Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Zdravím, na hrbolech a nerovnostech mi bouchá pravé přední kolo, pravděpodobně nějaký čep.... když jedu např 90 km/h a kroutim volantem tam a zpět tak je cítit vůle. Na místě když vezmu za kolo tak cítím vůli směrem ke mě a od sebe... čim by to mohlo být? Je tam víc čepů, jaký to bude dělat? Díky za názory Zdravim , môže to robiť ten spomínany čep riadenia ,no môže byť vybity aj spodny čep /trojrameny / ktory robí sleduje odklon kolies/giometria / no môžu bť vybite aj tyčky riadenia na ktorom su gulove čepy ,čiže tyčka ktora je umiestnena priamo riadeni ,odporučam vymenik celu tyčku s gulovym čepom + spodny trojrtameny čep a malo by to byť OK ,samozrejme potom nastaviť giometriu - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Říjen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Zdravim , môže to robiť ten spomínany čep riadenia ,no môže byť vybity aj spodny čep /trojrameny / ktory robí sleduje odklon kolies/giometria / no môžu bť vybite aj tyčky riadenia na ktorom su gulove čepy ,čiže tyčka ktora je umiestnena priamo riadeni ,odporučam vymenik celu tyčku s gulovym čepom + spodny trojrtameny čep a malo by to byť OK ,samozrejme potom nastaviť giometriu - ok díky, zvednu to a uvidím co je v pytli, mělo by to být opticky vidět že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Omlouvám se za OT, ale neumět si zjistit, který čep má vůli a co to může znamenat a chtít si to snad sám vyměnit? To nejde trochu dohromady. Doporučil bych svěřit odborníkovi, ať vše prohlédne a vymění, co je třeba. Těch poškozených dílů může být klidně víc. H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Omlouvám se za OT, ale neumět si zjistit, který čep má vůli a co to může znamenat a chtít si to snad sám vyměnit? To nejde trochu dohromady. Doporučil bych svěřit odborníkovi, ať vše prohlédne a vymění, co je třeba. Těch poškozených dílů může být klidně víc. H. nikdo neřekl, že si to budu měnit sám, ani to nikde není napsaný nevim kde si to vyčetl... řekl jsem, že se mrknu co je v pytli a objednám... sám to měnit nebudu ani sem to nepsal ;) příště líp přečíst :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 mk :-) myslím že to nemyslel nejako zle, len chcel upozorniť na to, že toto sú veci ktoré je lepšie v každom prípade prenechať odborníkovi, nič viac :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Říjen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 mk :-) myslím že to nemyslel nejako zle, len chcel upozorniť na to, že toto sú veci ktoré je lepšie v každom prípade prenechať odborníkovi, nič viac :-) nevyznělo to tak, ale trošku jinak :-) nebojte nejsem ten typ, co se v tom bude šťourat když to nikdy nedělal, nechci se v tom přeci zabít :-D jen sem chtěl cca vědět čim to může bejt a cenové rozpětí, koukám že ty čepy atd stojej prd :) tak to chci mít v cajku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.