Přejít na obsah

Bouchání pravého předního kola

MK92

Doporučené příspěvky

Zdravím, na hrbolech a nerovnostech mi bouchá pravé přední kolo, pravděpodobně nějaký čep.... když jedu např 90 km/h a kroutim volantem tam a zpět tak je cítit vůle. Na místě když vezmu za kolo tak cítím vůli směrem ke mě a od sebe... čim by to mohlo být? Je tam víc čepů, jaký to bude dělat? Díky za názory

Odkaz ke komentáři

Zdravím, na hrbolech a nerovnostech mi bouchá pravé přední kolo, pravděpodobně nějaký čep.... když jedu např 90 km/h a kroutim volantem tam a zpět tak je cítit vůle. Na místě když vezmu za kolo tak cítím vůli směrem ke mě a od sebe... čim by to mohlo být? Je tam víc čepů, jaký to bude dělat? Díky za názory

Zdravim , môže to robiť ten spomínany čep riadenia ,no môže byť vybity aj spodny čep /trojrameny / ktory robí sleduje odklon kolies/giometria / no môžu bť vybite aj tyčky riadenia na ktorom su gulove čepy ,čiže tyčka ktora je umiestnena priamo riadeni ,odporučam vymenik celu tyčku s gulovym čepom + spodny trojrtameny čep a malo by to byť OK ,samozrejme potom nastaviť giometriu -

Odkaz ke komentáři

Zdravim , môže to robiť ten spomínany čep riadenia ,no môže byť vybity aj spodny čep /trojrameny / ktory robí sleduje odklon kolies/giometria / no môžu bť vybite aj tyčky riadenia na ktorom su gulove čepy ,čiže tyčka ktora je umiestnena priamo riadeni ,odporučam vymenik celu tyčku s gulovym čepom + spodny trojrtameny čep a malo by to byť OK ,samozrejme potom nastaviť giometriu -

ok díky, zvednu to a uvidím co je v pytli, mělo by to být opticky vidět že?

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za OT, ale neumět si zjistit, který čep má vůli a co to může znamenat a chtít si to snad sám vyměnit? To nejde trochu dohromady. Doporučil bych svěřit odborníkovi, ať vše prohlédne a vymění, co je třeba. Těch poškozených dílů může být klidně víc. H.

nikdo neřekl, že si to budu měnit sám, ani to nikde není napsaný nevim kde si to vyčetl... řekl jsem, že se mrknu co je v pytli a objednám... sám to měnit nebudu ani sem to nepsal ;) příště líp přečíst :)

Odkaz ke komentáři

mk :-) myslím že to nemyslel nejako zle, len chcel upozorniť na to, že toto sú veci ktoré je lepšie v každom prípade prenechať odborníkovi, nič viac :-)

nevyznělo to tak, ale trošku jinak :-) nebojte nejsem ten typ, co se v tom bude šťourat když to nikdy nedělal, nechci se v tom přeci zabít :-D jen sem chtěl cca vědět čim to může bejt a cenové rozpětí, koukám že ty čepy atd stojej prd :) tak to chci mít v cajku :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...