Filos Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 Zdravím, rád bych se zeptal, jak lze vypnout airbag spolujezdce. Jak jsem se zde už dočetl, některé Octavie mají vypínač v kastlíku, což ale není můj případ. Další nejčastější ráda byla "přes VAG". To by nebyl problém, kabel i VAG mám. Zajímalo by mě ale, jak konkrétně to pomocí něj vypnut. Nezkoušel jsem tam zatím nastavovat nic, nerad bych to pokazil. Odesláno z mého OnePlus One pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 21, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 Do pole nová hodnota napiš 1, dej test a pak uložit. Vypni zapalování na minutu. Pak to překontroluj v paměti závad, bude tam uložena chyba - airbag vypnutý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Říjen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 Děkuji, zítra vyzkouším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Říjen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Funguje :-) Odeslano z OnePlus One pomocí Taptalk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Duben 25, 2019 Sdílet Odesláno Duben 25, 2019 Možná blbá otázka, ale když vypnu přes diag. airbag spolujezdce, zůstane svítit kontrolka airbag, což chápu. Otázka zní, bude fungovat airbag řidiče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.