kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) Tak jsem se konečně rozhoupal založit si stránku o svých autech , no začalo to rychlou koupí OI .Před dovolenou se nám po…. auto a tak bylo nutné zakoupit jiné . Byla to OI MR01 ambiente dovoz německa . Užil jsem si jí sice rok ale sloužila dobře.Potom se naskytla možnost koupit novou OII,já vybral auto a žena barvu :) . Jelikož jsem nikdy netíhnul k naftě koupil jsem si benzíňák.Nejprve jsem chtěl koupit ambiente ale když jsem zjistil co všechno bych tam hned dokupoval raději jsem si koupil eleganci.No ale jelikož to stejně nebylo ono tak jsem si jí trochu vylepšoval a vylepšuju….Tažné zařízení,parkovací senzory v zadu (prvovýroba) ,projektorová světla ,naprogramování cornerek,autoalarm (prvovýroba),kožený volant ,ručka a řadička ,maxidot ,ukazatel kontroly tlaku v pneumatikách ,kola Laurel 17“ ze SII s pneumatikami Michelin 225/45/17 .Anténa ploutev z SII ,ovladače panelu climatronicu z VW.Veškeré úpravy byly samozřejmě za pomoci kamarádů…. Upraveno Březen 25, 2013 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Gratulace, ať slouží :D .. já jsem na tom byl podobně.. pro můj převážný městský provoz a spíše okresky než dálnice se zvolil benzín, s určitými požadavky jako climatronic, loketka, el. okna, 8 repro atd. radši eleganci + postupné funkční a efektivní vylepšování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Taky gratulace :D Benzín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Děkuji za pochválení....ještě doplním nějaká fota jen co je přeberu....a doplním taky ještě nějaké vychytávky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Pěkná barva, mám tu samou. Jinak na fotce číslo 4 je čitelná spz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Pěkná barva, mám tu samou.Jinak na fotce číslo 4 je čitelná spz :lool: jj ale ta je již neplatná.....vyměnil jsem jí za hodobóžovou za pomoci jednoho kamaráda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ty kola nevypadaji vubec spatne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No chtěl jsem kola které jsou hezký a hlavně jsem je ještě nikde neviděl jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No počkej, ta byla normálně z fronty, jak jinak :lool: :lool: Jinak konečně jsi se tu rozhoupal, to je fajn Nechtěl jsem to říct tak na plno Jirko ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ty kola to je mela, už se těším až vyrazíme.. a nakonec nedáš ty Luny nebo to budeš mít přes týden 17ct a o víkendu 18ct? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ty kola to je mela, už se těším až vyrazíme.. a nakonec nedáš ty Luny nebo to budeš mít přes týden 17ct a o víkendu 18ct? :-D Myslíš třeba takto ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tos měl počkat na sobotu ráno, takhle si ojíždíš hodobóžová kola ve všední den.. :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) Tak já je jdu zase sundat ,jsem myslel že už je víkend...... :lool: hever je pořád pod autem.. Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 za lepýma děvama :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) No já rozhodně do práce ,bohužel. :lool: nebo néé... Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 zdarec,barva auta je fakt super :lool: at slouží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Díky ....zatím jsem jí neodrbal,až na jeden škrábanec.Když mi můj 5letý syn kovovou lopatkou sundaval brouka.Když jsem se ho zeptal co dělá suše mi odpověděl že se ten brouk nechtěl pustit tak ho sestřelil na podruhé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Myslíš třeba takto ... :lool: Ty kola vypadají suprově :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Ty kola vypadají suprově :lool:ouce To sice jo ale když jsem srovnal Laurel 17" a Luna 18" tak se mi víc zamlouvají ty 17"....v těch Lunách se mi nějak ztratily brzdové kotouče :lool: . je to takové prázdné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Gratulace k autí, dobrej motor , a kola ty 17tky luxus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Gratulace k autí, dobrej motor , a kola ty 17tky luxus... Děkuji,děkuji...už se těším až se počasí umoudří umeju auto a vyladím na sezónu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 v těch Lunách se mi nějak ztratily brzdové kotouče :D . je to takové prázdné. no jo von se 11" kotouc v 18" disku schova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 no jo von se 11" kotouc v 18" disku schova No já bych řekl že ty máš ty Luny na autě co nebo se pletu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 nepletes na leto mam Luny, taky jsem chtel upgrade brzd ale to by to auto muselo mit pul km co ma najeto abych delal takovy investice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 (upraveno) Taky jsem si říkal že by to bylo hezký dát větší kotouče atd...ale říkám si že jsou jiné věci do kterej musím cpát peníze.Tal jsem si vyhlídnul ty Laurel ...byly za slušnej peníz i s pneu..ale ty Luny mně držely dlouho... Upraveno Březen 4, 2010 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Máš to pěkný. Hodně km bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 takze tys je nakonec nekoupil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 takze tys je nakonec nekoupil ? Koupil jsem ty Laurel ....ty Luny jsou Superfattyho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.