čermi Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 coz je zajimava cena je to B10, co jsem koukal, treba B6 stoji jeden tlumic asi 3000 Kc, pak je B8 a B10... rikam, cena mi prijde trochu divna :P právě mě to taky mile překvapilo našel sem to i tady v čechách i když o něco držší http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php...power-kit-55-40 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 ja bych nevahal ani trochu a sel bych do toho mit penize a koukat na podvozky, Bilstein by vyhral 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 ja bych nevahal ani trochu a sel bych do toho ;) mit penize a koukat na podvozky, Bilstein by vyhral já na ně koukám a peníze nemám ale na tohle je musim dát dohromady bo moje tlumiče už asi ani tlumiče nejsou :P 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) zalezi co chces, dobra je taky kombinace snizenych pruzin + Kayaba Ultra SR. Co je pry taky fajn, tak jsou kratsi pruziny + Bilstein B4 sport - sebo to prirovnava k RS podvozku Edited February 6, 2010 by houmik 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 mě jde o to aby to bylo nížší protože chci 18"kola a aby to taky fungovalo ... jinak v podvozkách už ležim asi měsíc a furt nevim... jo kdyby byly děngy tak bych věděl hned :P 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 Tak Bilstein je spica... nebál bych se toho... ;-) Jen ten B10 bude pekelně nízkej, nebude? 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 mě jde o to aby to bylo nížší protože chci 18"kola a aby to taky fungovalo ... jinak v podvozkách už ležim asi měsíc a furt nevim... jo kdyby byly děngy tak bych věděl hned Já bych se osobně trochu bál těch -55 napředku. Jinak Bilstein super. Já mám KW a taky absolutní spokojenost. -40/-40 Dával jsem lehce pod deset... 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 ještě dělaj 50/40 ten bych chtěl radši nízko to bude s tim počítám snad to zvladnu na těch našich silnicích a asi končej výlety na louky a do lesíku 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 (edited) KW dela 35/35 a nebo 50/35 nebo ne? ted nekdo prodava 14 dni jety KW 35/35 za 6000 Kc Edited February 7, 2010 by houmik 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 KW dela 35/35 a nebo 50/35 nebo ne? ted nekdo prodava 14 dni jety KW 35/35 za 6000 Kc :D jj KW děla tyhle snížení a ten inzerat sem taky četl tak se právě rozhoduju 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 nevíte někdo zda se dá repasovat stavitelnej podvozek od HR? Mám možnost ho mít použitej 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 KW dela 35/35 a nebo 50/35 nebo ne? Samozřejmě je to jak píšeš. Jsem se nějak přepsal... Se omluvuju... nevíte někdo zda se dá repasovat stavitelnej podvozek od HR? Mám možnost ho mít použitej To nevím čeče... snad jen najít nějakou firmu 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 jj tu sem taky našel budu tam volat 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Čermi obvolej a dej vědět jak jsi dopadl... ;-) 0 Quote Link to comment
čermi Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Čermi obvolej a dej vědět jak jsi dopadl... ;-) volal sem do ty firmy a pán mi řekl že použije ten obal s toho tlumičet(takže zůstane stavitelnej)a střeva že udělá a nastaví mi tuhost jak budu chtít a cena prej cca 15stovek tlumič což je good. Tak ten podvozek vezmu a uvidim 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 volal sem do ty firmy a pán mi řekl že použije ten obal s toho tlumičet(takže zůstane stavitelnej)a střeva že udělá a nastaví mi tuhost jak budu chtít a cena prej cca 15stovek tlumič což je good. Tak ten podvozek vezmu a uvidim Tak to je super. To si pak nechám udělat tlumiče na druhý auto... Ještě někde sehnat výrobu pružin... 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 HP Sporting... 0 Quote Link to comment
milan II Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 pánové, jestli vám můžu poradit, tak z vlastních zkušeností a babrání se s seriovýma telákama + o -40 mm kratšíma pérama vám doporučuji: pokud plánujete zkrácené péra, tak si k tomu DEJTE i zkrácené tlumiče! Jestli si necháte klasickou délku pružin, tak Bilstein B4 je good. Já osobně dal tu KW sadu za 9 990,- viz foto http://www.skywolker.wz.cz/podvozek.htm Auto na KW jede skvěle hladce a řízení ihned reaguje za volantem, teda aspoň dle mého názoru. V žádném případě to není tvrdé, jak jsem byl před koupí strašen! Tuhost je přesně tak, jak jsem jí chtěl. To znamená, že ani trakař, ani houpající se kačena... Myšleno ve srovnání s původními pružinami HR, které jsem jezdil minulých 5 let. Pro mě osobně byl důležitý ten faktor, že mám o 40 kratší péra a taktéž o -40 kratší pístnice teláků. Já vím, někteří ti "bohatší" řeknou jdi s tím levným KW do ... ale za cenu kterou si našinec vůbec může dovolit (okrást rodinu o 10tkč), je to vcelku solidní volba. 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 80? Ale dej pokoj... dneska ten AirRide není už zase až tak drahej,ale na běžný ježdění to prej není... Tak mrkni na stránky Lexany Racing vím to kamarád se o to zajímal chtěl ho na svou octu super jednání jen ta cena :) 0 Quote Link to comment
subz3ro Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 pokud plánujete zkrácené péra, tak si k tomu DEJTE i zkrácené tlumiče! Jestli si necháte klasickou délku pružin, tak Bilstein B4 je good. Mozno v brzdach sme sa nezhodli, ale tuto 100% suhlas... hovoris mi z duse :) 0 Quote Link to comment
Guest Fendos Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 pánové, jestli vám můžu poradit, tak z vlastních zkušeností a babrání se s seriovýma telákama + o -40 mm kratšíma pérama vám doporučuji:pokud plánujete zkrácené péra, tak si k tomu DEJTE i zkrácené tlumiče! Jestli si necháte klasickou délku pružin, tak Bilstein B4 je good. Já osobně dal tu KW sadu za 9 990,- viz foto http://www.skywolker.wz.cz/podvozek.htm Auto na KW jede skvěle hladce a řízení ihned reaguje za volantem, teda aspoň dle mého názoru. V žádném případě to není tvrdé, jak jsem byl před koupí strašen! Tuhost je přesně tak, jak jsem jí chtěl. To znamená, že ani trakař, ani houpající se kačena... Myšleno ve srovnání s původními pružinami HR, které jsem jezdil minulých 5 let. Pro mě osobně byl důležitý ten faktor, že mám o 40 kratší péra a taktéž o -40 kratší pístnice teláků. Já vím, někteří ti "bohatší" řeknou jdi s tím levným KW do ... ale za cenu kterou si našinec vůbec může dovolit (okrást rodinu o 10tkč), je to vcelku solidní volba. 0 Quote Link to comment
Guest Fendos Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Taky mě přišla taková sada od KW,ale nemůžu pochopit proč mě poslali tlumiče černé a vy všichni co se tu chlubíte podvozkama od KW,tak je máte pěkně fialové...? 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Zdravim jak tak ctu tak si hodne chvalite kw potreboval bych poradit jaky podvozek na octavii combi chtel bych snizeni asi o 50mm muzete me nekdo pomoct diky moc 0 Quote Link to comment
subz3ro Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 No s 50mm toho moc nenavymyslal.... jedine stelovak... Potom to uz je na tvojom guste - bud tam dat nieco poriadne za patricny peniaz (H&R, KW prip. s prizmurenim oka Weitec) alebo nejaky JOM / V-Maxx a menit to pred kazdou sezonou ;) 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Já osobně HP sporting :( 0 Quote Link to comment
subz3ro Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Nema HP sporting na Octavii max. 40mm znizenie? Chalan chce 50... 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Nema HP sporting na Octavii max. 40mm znizenie? Chalan chce 50... No když dáš pružiny -5cm a potom ještě sešroubuješ tlumič o -4cm tak jsi na 9cm to šroubování je děláno na seriové pružiny 0 Quote Link to comment
subz3ro Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Nj, nastavit mozno nastavis... otazka je ci je na to tlmic naladeny - a hlavne ci sa ma kam schovat piestnica do plasta, ked ma dlzku na seriovu pruzinu ... ale pokial to mas na HP sporting o -90 dole a funguje to, tak nie je o com 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Nj, nastavit mozno nastavis... otazka je ci je na to tlmic naladeny - a hlavne ci sa ma kam schovat piestnica do plasta, ked ma dlzku na seriovu pruzinu ... ale pokial to mas na HP sporting o -90 dole a funguje to, tak nie je o com ;) právě že to funguje ten tlumič je na to dělanej sice jsou o něco těžší než seriový (je tam o dost širší pístnice ) a né takový brčko jak je u seriovky 0 Quote Link to comment
Guest Noac Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Ještě se tu zeptám, jelikož je tu hodně názorů na různé značky, tak by mě zajímal názor na tyto značky co jsem koukal na komplet podvozky 30/30. Streetline GT Cuplinc Autostyle Springs Sportfahrwerke Vyjímka V-Maxx stavitelný Děkuji za rady a názory 0 Quote Link to comment
Recommended Posts