archanTP Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Zdravím, mám problém s origo centrálem u PP dveří. Při odemykání vyskočí kolíčky u všech dveří až na ty PP. Ten je vyskočený tak napůl. U starýho zámku, když jsem chtěl dveře otevřít, šli tak cca 2-4cm a pak se zasekly.(napůl odemčený zámek). Koupil jsem novej(stál mě 690kč takže asi nějaká čajna). Bohužel i u něj problém přetrvává. Jen už ty dveře nejdou otevřít vůbec(i když je kolíček napůl vyskočenej ven). Jinak obě vnitřní i vnější kliky fungují bez problému, když zůstane količek vyskočenej jen napůl, stačí zatáhnout zevnitř za kliku, kolíček vyjede a dveře jsou odemčený. Nejvíc mě zaráží, že občas se PP dveře podaří odemknout v pohodě (tak 1 z 5 případů) a jindy zas musím podruhé otočit klíčkem v zámku aby mně vyjel i ten kolíček u PP dveří. To stejný platí i u zamykání. Všem moc děkuji za případné rady :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Mněl jsem to samé jako ty.Nečistoty v dráze chodu mechanismu(jednotka vs. Tapec+plastové vodící části).Je třeba vše vyčistit(odmastit).Máznul jsem to silikonem a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
archanTP Odesláno Listopad 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Jak si myslel to jednotka vs tapec? A ty nečistoty vyčistit přímo z mechanismu zámku? Jsem laik tak snad nevadí ze se tak blbě ptám :) P.S. Ten silikon si maznul přesně kam? Me napadá jediné k těm plastovým častem na zámku odkud vede táhlo(sirokej drát) přímo do koliku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Psal jsem komplet příčinu a nápravu. V tvém případě vyčisti věci, které by mohli drhnout. Zámek neřeš-zaměř se na plastové vodící části od zámku do tapecu(plastové vedení,přechodky,vodící díly)vše řádně vyčistit(odmasti) a máznout silikonem nebo jiným prověřeným mazivem, který nebude dělat paseku v zimním období Tento problém jsem měl osobně Předávám řešení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 čau, hledal bych problem v teto pruzince, resil jsem stejnej problem jako ty, a tato pruzinka byla u me problemem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fusko Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Co s tou pruzinkou bolo? Ona sa moze nejako odcerit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 A co kabely v průchodce a kontakty ve svorkovnicích? PP A sloupek dole? To bude elektrická chyba,malé napětí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkX Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Mě se dvěře chovali stejně jako tobě, šel jsem obraceně(měl jsem k tomu ještě koncák, ale to teď nejde), takže nejdřív kabely - ok, pak koncák - ko+výměna, zámek - vyčištit+promazat, motorek jsem vyndal a nechal protočit napojením na baterku tam a zpět. Stejně žádný zlepšení takže výměna a vše ok. U tebe bych se taky přikláněl ke kabelům a koukni na kostřící bod u průchodky PP dveří zevnitř auta Jak kluci už psali. Tam bych to obrousil a pohrál si s tím..Dej vědět co a jak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Mě to dělalo to samé,vše prohlídnuto a nakonec motorek v zámku je zasunutý na kontaktech.Očištěno a je klid. Ale zde je psáno,že vyměněn celý zámek a stále nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.