iguka Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 I palivový filtr bych chtěl letos měnit, nikde jsem ale nenašel postup výměny. Měnil ho už někdo z vás? Když jsem spravoval výfuk ,tak jsem si ho pod autem nafotil. Stačí jen z něho vydělat tahem ty hadice a vyměnit filtr nebo je to složitější? Přeci jen se jedná o benzin a mám strach, aby to pak neteklo. Filtr už mám koupen originál, je na něm ale nápis made in china (co už všechno se vyrábí tam) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j02...in-octavia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 dobré je při té výměně vyndat pojistku na čerpadlo a zastartovat tím snížíš tlak a až budeš sundavat ty pružné spojky tak na tebe nevystříkne benál jinak to opravdu nic není jen ho nasaď podle natištěné šipky toe celý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 aha, tak to bych netušil. A co po výměně, čerpadlo si přes prázdný filtr samo nasaje benzin? A ty pružný svorky se jen zmáčknou nebo jen tahem sundávají? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Tak tak jakmile budeš mít vše vyměněný tak dej z5 pojistku a čerpadlo ti benál natlačí co se týká pružných spojek tak správně by jsi měl dát nové a škodovka nedoporučuje šroubovací záleží na tobě co tam dáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 samo bych dal novou originální spojku, myslím, že to bude stát pakatel. Ta spojka se nasadí na stávající hadici jen zasunutím? A spojka se sundá z filtru tak, že se zmáčkne? Někde jsem četl něco o speciálních kleštích na tyto pružné spojky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Jj vem si na to sikovky a je to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Díval jsem se na ty spojky do etky, ale podle toho, je nutné koupit celé vedení do filtru a z filtru, nebo se mýlím? Jedno vedení stojí 400,- Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 blbost musí to jít vyměnit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 proč kurňa ale etka nenabízí ten díl? Ve škodovce se podívají do etky a řeknou mi to stejný, že to musím vyměnit celý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Tak se na to vybodni vlez si pod octu a zkus to mi to takhle měnily taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Já ti rozumím, ale kde mám vzít ty nový spojky, to nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Nazdar! Este som neriesil palivovy filter - takze otazka: AEE ma palivovy filter iba vzadu = len jeden? Je umiestneny priamo alebo na spiatocke? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 jeden a je umiestnený priamo šípkou smerom k motoru , na spiatočke už by neplnil účel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.