Braveheart27 Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Ahoj před 2 měsíci mi dělali rozvody(klady ina,řemen contitech zesíleny a pupmpu hepu)...auto po rozvodech začalo podivné hucet v otáčkách,vždy v rozmezí od 1600 do 1900 ot. ... Vyměnil jsem i napinak řemene s volnobezkou altiku a porad beze změn...byl jsem i na kontrole z rozvodama a vše se prý točí jak má... Prosím o radu ,jsem už zoufalej 81 kW 2004 RV. ..najetí cca 230tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Braveheart27 Odesláno Listopad 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Zvuk je slyšet nejvíc když dojizdim semafor a nechám klesat otáčky...zvuk je podobný když vypinaze vysavač.. Nebo bych to přirovnal právě k nějaké kladce co se špatně točí....nikdo nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stefs Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Co převodovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Braveheart27 Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Co konkrétně na převodovce by to mohlo byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Cokoliv. Od PC to každý pozná. Chceš radu,že máš vyměnit tohle ložisko támhle? A zadara? Buď hledat sám nebo dát odborníkovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Braveheart27 Odesláno Prosinec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Bylo to u odborníků a vše je prej v pořádku... Spis se jim s tím nechce srat...tady jsou takybrady k nezaplacení:-) Bylo to u odborníků a vše je prej v pořádku... Spis se jim s tím nechce srat...tady jsou takybrady k nezaplacení:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Prosinec 3, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Bradu k nezaplacení pořídíš nejlépe u holiče :D, ale kdybych dotazoval nějaký zvuk, asi bych ho pověsil třeba na Youtube. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Braveheart27 Odesláno Prosinec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 Tady je video ...jen je to malo slyšitelné pres telefon..v reálu je to víc slyšet...ten zvuk je při poklesu pod 2000 otáček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 16, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2016 Tak silnější rádio. Ty by jsi chtěl přesnou radu,co opravit,viď ? Promiň,nejde mi webkamera a tak od PC nelze opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 Neřešil bych to... sám jsem to zkoušel, na dvou nových rozvodech úplně stejný, nic s tím neuděláš. Zvykej si. Teda jestli jsi si od toho prosince už nezvykl :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.