Přejít na obsah

skoda octavia classic individual

Doporučené příspěvky

nejake plany: vyskakovacie kluce,uz mam doma aj so zamkami,objednane trippling,tempomat vw,osvetlenie introsu zo superb-a,plany dlhodobejsieho charakteru: BBS typ RF 17",vogtland podvozok -35mm,origo xenony,nejaka hudbycka,jemne folie,mozno aj zadna kotucova naprava,k&n sanie,chip od sabyho,dierkovane kotuce

Odkaz ke komentáři

dakujem za privitanie,povodne som chcel kupit L&K,ktora bola napredaj na vychode slovenska,ale malo to dve ale,prve ale: AAAAuto a druhe ale:realne km 300000,takze som este popozeral a nasiel som tuto,je to sice classic,ale ma kopec vybavy za priplatok: lakovane zrkadla a lista nad spz,klima,palubny pocitac,hmlovky,metaliza,predne elektricke okna,central

este by som tiez chcel maxi dot budiky,ale uvidime ako budeme rychlo pokracovat,nechcem nic zlozite,jednoduche ciste auto,na blaznenie mam doma Golf3 GTI 2.0 16v,momentalne v prestavbe

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Zdar chlape pěkná octa tak ať slouží jen s tím filtrem bych to nepřeháněl TDI není benzín moc tomu motoru nepomůžeš a to nemluvím o váze vzduchu a hlavně o turbíně půjde do kytek :palec: jinak hodně zdaru při úpravách

Odkaz ke komentáři
dakujem za privitanie,povodne som chcel kupit L&K,ktora bola napredaj na vychode slovenska,ale malo to dve ale,prve ale: AAAAuto a druhe ale:realne km 300000,takze som este popozeral a nasiel som tuto,je to sice classic,ale ma kopec vybavy za priplatok: lakovane zrkadla a lista nad spz,klima,palubny pocitac,hmlovky,metaliza,predne elektricke okna,central

este by som tiez chcel maxi dot budiky,ale uvidime ako budeme rychlo pokracovat,nechcem nic zlozite,jednoduche ciste auto,na blaznenie mam doma Golf3 GTI 2.0 16v,momentalne v prestavbe

2.0 malo 16V? Som nevedel. No je to slušná kára to je fakt :palec: .

Octa tiež pekná :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

cez vikend pribudol drziak pohara a minci na stredovom tunely,nahodilo sa nejake lepsie radijko Kenwood 8531,mam doma uz aj nejaky chraptitka od Swiss Audio,coskoro pribudne Nokia BT HF sada CK-600 a maxi dot budiky,na kufry mi pribudlo logo ABT,bocne blinkre boli vymene za cire,vprednych svetlach pribudli zlte H4 ziarovky :-) a hlavne uz je prepisane na mna a mam zapisane rozmery v tp od 15" do 19" :-)

Odkaz ke komentáři
cez vikend pribudol drziak pohara a minci na stredovom tunely,nahodilo sa nejake lepsie radijko Kenwood 8531,mam doma uz aj nejaky chraptitka od Swiss Audio,coskoro pribudne Nokia BT HF sada CK-600 a maxi dot budiky,na kufry mi pribudlo logo ABT,bocne blinkre boli vymene za cire,vprednych svetlach pribudli zlte H4 ziarovky :-) a hlavne uz je prepisane na mna a mam zapisane rozmery v tp od 15" do 19" :-)

a jak sa ti podarilo zapisat ty 19"??? :huh: ja mam u nas v SI problem a nechcu mi zapisat ani 17" :)

Odkaz ke komentáři

pokial nevies kam treba komu dat co do vacku nevybavis :-) stalo ma to pri prepise 80€,ale nemusel som byt pritom fyzicky ani s autom,mam aj celkom fajnu ECV,ako aj na golfe 690 :-) a navyse z kazdej velkosti jeden rozmer,ale 19" davat asi nebudem nikdy,mam uz vyhliadnute nejake 17",nejake 18",19" na 1U ma TUV,ale na kazdodenne jazdenie je to uz vazne moc

Odkaz ke komentáři
pokial nevies kam treba komu dat co do vacku nevybavis :-) stalo ma to pri prepise 80€,ale nemusel som byt pritom fyzicky ani s autom,mam aj celkom fajnu ECV,ako aj na golfe 690 :-) a navyse z kazdej velkosti jeden rozmer,ale 19" davat asi nebudem nikdy,mam uz vyhliadnute nejake 17",nejake 18",19" na 1U ma TUV,ale na kazdodenne jazdenie je to uz vazne moc

no sak musim to nejak vykumat kamos ze ma znameho nekde tak nech mi to vybavy asi za nejaky balicek do kapse :P

Odkaz ke komentáři
nejake plany: vyskakovacie kluce,uz mam doma aj so zamkami,objednane trippling,tempomat vw,osvetlenie introsu zo superb-a,plany dlhodobejsieho charakteru: BBS typ RF 17",vogtland podvozok -35mm,origo xenony,nejaka hudbycka,jemne folie,mozno aj zadna kotucova naprava,k&n sanie,chip od sabyho,dierkovane kotuce

Tak plany mas moc hezky! Tak doufam ze z octy udelas poradnou karu, zatiim vypada jako nova..

jinak jsem zvedavej na ty kola a podvozek.. :P

Odkaz ke komentáři
Tak plany mas moc hezky! Tak doufam ze z octy udelas poradnou karu, zatiim vypada jako nova..

jinak jsem zvedavej na ty kola a podvozek.. :smich:

dakujem,tak nejake velke zmeny exterieru sa nechystam,nemam rad styl rychlo a zbesilo,dokonca ani RS naraznik nechcem,lebo ho ma uz kazdy :-( podvozok budu vlastne len struny Vogtland -35mm (mam ich za nakup za 70 € :-) ) a kolesa mam vybrane bud 17" bbs typ rf,alebo 18" plw typ PXI (cierne s bielou linkou,potom by som dal do bielej aj brzdy a biele logo nasej firmy na dvere dole)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

dneska sme namontovali HF BT sadu Nokia CK-600 ,zajtra odfotim a vymenili sme vlozku spinacej skrinky a spojazdnili novy vyskakovaci kluc,len ostal blikat immo,ale startuje,aj zavadu nacitalo ale nejde odstranit :-( neviete co s tym moze byt? dalej mi dosli kruzky MDF od MilanaII.,dost je to v dobrom stave,doporucujem a nakupene aj struny Vogtland,basak Magnat B33 a zosik stvorkanal Magnat 44 edition :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

vcera som natahal kabelaz k zosiku a subwoofru do kufra,este prehodit kompa a hudba finito,a dneska som chcel nahodit struny Vogtland,lavy predny som vymenil po 3 hodinach a pravy som po dalsich 5 hodinach vzdal,nesiel ani za nic z tej misky,vzdy ked som to roztiahol,vzdy mi skocil tlmic spat do misky,tak zajtra s tym idem do servisu,uz som dohodnuy,skoda,chcel som si to urobit sam :-(

Odkaz ke komentáři

struny nahodene :-) inak mam nejake na predaj ak by niekto chcel Vogtland 1 sadu strun aj diesel,DTS (resp.AP) 1 sada strun na benziny slabsie kvoli vaham,a DTS (AP) 1 sada stelovakov aj diesel,vsetko nove nevybalene,made in germany,ziadna cina,ci polsko,ku vsetkemu TUV,ceny cez sukromnu spravu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...