LamZa Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Zdravím pánové. Jsem pracovně pryč a manželka mi volala, že se jí po nastartování v autě rozsvitila kontrolka motoru a ihned se zapla sahara a hučí na max. Maxidot neukázal nic. Samozřejmě jsem ji poslal v pondělí do servisu. Nevíte čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gondro Odesláno Prosinec 3, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Zrejme nieco s cidlom teploty motoru a preto nevie realnu hodnotu a pusti na plno sahary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LamZa Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Diagnostika vyhodila. Viz. Obrázek. Čidlo servis vyměnil (originál Díl) vymazal chybu přes dia. A stále to dělá.to stejne a stále ta samá chyba. Kabeláž zkontrolovali a ta je v pořádku. Možnost je ta.ze.je v pytli řidiči jednotka. Co myslíte vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 ktere cidlo menili ? kotrolovali poradne tu kabelaz ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LamZa Odesláno Prosinec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 snímač teploty chladící kapaliny a kontrolovali jenom tu část co vede ke snímací ( dva drátky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.