Agrael Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Zdravím, mám docela podivnej problém s Octávií I, r. v. 2000. Začal se mi točit jeden přední stěrač (konkrétně levej z pohledu řidiče) naopak v plným rozsahu, směrem do kapoty. Druhej se točí úplně normálně.Nevíte, čím by to mohlo bejt? Zkoušel jsem hledat různě jinde, ale bohužel na toto téma jsem skoro nic nenašel.Velmi děkuju za rady a odpovědi! S pozdravem Agrael Přidávám sem ilustrační fotku mechanismu stěračů i s motůrkem tohoto auta: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BeneCzech Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Nemůže tam být přehozený + a -? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 To určitě ne. Jedině ten pákový mechanizmus, že by byl někde přeskočený, ale vůbec netuším, jak by k tomu mohlo dojít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Predchádzalo niečo tomuto problému? Či to začalo takto z ničoho nič? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Ohnutá páka mechanismu. Vyndat a hned víš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Podle té fotky se mi to moc nezdá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 foto je jen ilustrační, jak sám píše :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Přidávám sem ilustrační fotku mechanismu stěračů i s motůrkem tohoto auta: Tak to jsem bral že je to z toho auta, když píše tohoto auta, takže jsem to nepochopil. V tom případě je to úplně jasné, když to ještě ani nevymontoval z auta a neviděl to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Mě se líbí,že se každý ptá a ani neotevřel kapotu. Mě osobně nefunguje webkamera a tak nemohu opravovat po PC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.