mechy Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Zdar borci.. Mám octu 1.9 tdi 81 kw sedan. Rok výroby 98 před faceliftem. A mám takový problém, samovolně se mi spouštějí stěrače když mám páčku na vypnuto ikdyž dám cyklovač tak jdou pořád v kuse. Vypnou to jde pomocí jen pojistky. Jinak běží neustále. Po vrácení pojistky se zastaví ale jak mile dám jedno setření nebo zapnu cyklovač tak opět jdou stále. Ví te čím by to mohlo být? Předem díky za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Pravděpodobně budeš mít vadné relé stěračů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Buď nová páčka nebo prostříknout řádně WDéčkem,měděný dráhy jsou roztahané mezi kontakty a spínají mezi sebou. Můžeš ji také vyndat a očistit zevnitř. Ale WDéčko stačí. Stejné projevy dělá i levá,většinou cvaká přerušovač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Mě se taky začly pouštět samy a nešly vypnout. Závada byla v pojistkove skříni vlevo od volantu. Byla tam koroze,takže elektrikář očistil a vše bylo ok. Už to funguje třetím rokem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.