kubikus Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Zdravím, mám cca 1,5 rok oktávku II. Minulý rok som sa snažil odpojiť baterku, aby som ju dobil, lenže keď som baterku odpojil logicky som nemal auto ako zamknúť tak som ju teda spätne zapojil a zamkol auto, následne som baterku opäť odpojil, no auto začalo húkať, nič nepomáhalo a bol som zo susedov natoľko v strese, že som to zapojil a nechal tak :/. Momentálne je celkom chladno auto síce štartuje, ale celkom plače a rád by som to dobil. Predpokladám, že je tam nejaký alarm, ktorý ma vlastný záložný zdroj, ktorý chráni pred odcudzením. Lenže som totálny lajk a vôbec netuším kam sa pozrieť, čo odpojiť aby som baterku mohol vybrať. Vedel by mi niekto v danej veci poradiť?? Kde sa pozrieť ako postupovať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Odpověď máš na ŠH. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Definuj ŠH ,taky by mě to zajímalo Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Tak toto by nás zaujímalo viacerých ako to je možné, ale ono to zrejme len niektoré ročníky, typy robia nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 Definuj ŠH ,taky by mě to zajímalo Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk Škodahome, má stejný topic i tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dav82 Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 každý auto by mě,o jít zamknout bez aktivace alarmu, pohledej v manuálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 Troufnu si tvrdit, že ne tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Jakto, že začne houkat alarm ? Má nějaký vnitřní zdroj napětí ? Napadá mě, zkusit ho vypnout ve VAGu (nevzpomínám si, jestli je tam možnost vypnutí celého alarmu, ale mám pocit, že asi jen pípání při zamknutí/odemknutí a senzor pohybu uvnitř auto. V pojistkové skříni také pojistka na alrm není, jedině asi sirénu odpojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Alarm má záložní zdroj, překvapivě :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 ^_^ ^_^ ^_^ Dává to smysl každopádně :) Teď otázka jestli nebude stačit odpojit sirénu, případně sřihnout kabeláž, kterou potom opravit (pořádně spájet a zaizolovat), případně možná trošku prasácké řešení - spojit čokoládkou a zaizolovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Nevím, jaký tak je typ alarmu, já jsem ve svém autě pro tyto případy vždy přepínal alarm na servisní režim, tj monitoruje ale nezasahuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 To se dá ? Jak ? Já na VAGu můžu (nebo umím) pouze vypnout/zapnout hlídání vnitřku a signalizaci pípáním při zamknutí/odemknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 To origo alarm běžnému uživateli zcela jistě neumožňuje a otázkou je, zda to jde aspoň přes VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Jaj, sorry, nevšiml jsem si, že se jedná o 2kovou octávku. Věci, co mohu nastavit, tkeré jsem vypsal výše jsou u origo OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Já měl na OI alarm CA-1803, kde se servisní mód volil přes gsmlink.cz nebo prostřednictvím sms RESET0 (z autorizovaného telefonu). Na OII mám systém META, kde se servisní mód aktivuje dvojitým stisknutím ledkového tlačítka po nastartování auta. Origo ŠkodaAlarm neznám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 u dvojky je to uz o nieco jednoduchsie ako u jednotky, co si myslim ze je fajn vyhoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.