Eddie29 Odesláno Leden 19, 2017 Sdílet Odesláno Leden 19, 2017 Po startu se mi do pul minuty spusti sahara a zvednou otacky na cca 1150. Kdyz podrazuju nebo na miste brknu do plynu pohasinaj i trosku svetla. Baterka je nova, novej je i alternator. Diagnostika je bez chyb a cidla ukazuji na diagnostice spravne teploty. Dela to at mam všechno zapnute, nebo vypnute, vcetne AC i bez. Nema nekdo nejakej napad, co dal a kde hledat nejakou chybu? Kontaky na kostru a do pojistkovky ocistene..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Jednoznačně problém s dobíjením.Nebo baterkou. Případně vedení mezi baterkou a alternátorem.Mi to dělal jednoznačně alternátor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Baterka i alternátor jsou nové.. Altík jsem nebral repas...., dělalo to i před výměnou altíku i po. Prostě nastartuju a do půl minuty se sepne sahara a zvednou otáčky. Dělá to i když jenom zastavím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Mi to dělalo taky. Problem byl u mě, nevšiml jsem si, že mám na klimatroniku zapnuté rozmrazování předního okna. Odesláno z mého G630-U20 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 to nějak nechápu tu tvoji odpověď? píšu, že to dělá i když mám všechno off.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Hledej napětí v RJ motoru. Chce to měřit napětí na alternátoru,na baterce, co je na jednotkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 napětí na baterce na volnoběh padá i na 12,9V, ale hodně to s sebou háže, na měření za jízdy nemám pomocníka. Teď jde o to po čem jít? Alternátor i baterka jsou nové a dělalo to i se starýma věcma. Kontakty ke kterým se dostanu jsem očistil, napadá ještě něco někoho? BCM jednotka? včera mi to spálilo pojistku 30a v motoru a nešli některá světla,ale ten probléms volnoběhem už řeším delší dobu než dva dny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 A na alternátoru je to to samý nebo tam je napětí stálé? Kabel od alternátoru k eboxu a samotné připojení kabelu k eboxu je OK?Zažil jsem že byl na připojení trochu volný a na alternátoru napětí OK ale zbytek auta dělal psí kusy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Tak na altiku je napeti dobre, pod 13,3 nejde, takze hledam dal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 13,3 na altiku bych rekl ze je slabe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 13,3 je ale stejně málo.Na alternátoru by mělo být až 14V.To samo na baterce. Pokontroluj připojení k alternátoru a hlavně k eboxu. Ještě zkontroluj svazek pod baterkou a u startéru.Drátek co jde na buzení alternátoru hlavně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Únor 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 13.3 byla nejmensi hodnota co jsem tam videl jinak porad pres 14. Pustil jsem vsechno co slo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Únor 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 (upraveno) Hned jak jsem prisel do prace, tak jsem vzal novej mínus kabel a přehodil jsem to + jsem si pujcil baterku z jine octavie. 3 minuty vsechno pusteny na plno a volnobeh ani sahara nic, tak radsi jeste pockam nad nejaky jasanim. Kabel jsem ted rozparal a nevim jakej může mit vliv asi pet drátků upadenejch u konektoru a viditelne tmavy vedeni tak 1/4 dratu...? Upraveno Únor 8, 2017 uživatelem Eddie29 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Já si myslím že tomu kabelu nic není.Spíš se zaměř na tu baterku.Uvidíš.Každopádně tím zvýšením otáček jednotka dorovnava nízké napětí.Proč u toho pouští i sahary netuším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Únor 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Prohozen kabel zpatky jenom na zkousku a nic. Baterka ve druhe octavii zatim nic nedela, tak nevim jestli si jenom nesedla s mojim autem... Baterka to byla varta black dynamic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 No a nebo jen blbý dotek někde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Únor 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Vsechno jsem mel rozdelany a prebrusoval, jsem smirglem, plus jsem strikal sprejem na kontakty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.