Tomasino Odesláno Únor 9, 2017 Sdílet Odesláno Únor 9, 2017 (upraveno) Ahoj mám dotaz ohledně dodělání otvírání víčka nádrže klasicky vypínačem na palubce. Už mě to zamykání klíčkem zvenku začíná s.... řešil jste to někdo? Upraveno Únor 9, 2017 uživatelem Tomasino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 9, 2017 Sdílet Odesláno Únor 9, 2017 Da sa to dorobit!!! treba namontovat motorcek +kabelaz a tlacitko. Robil som to uz na X octaviach. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Prochy - na kolik ta sranda vyjde? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Ahoj mám dotaz ohledně dodělání otvírání víčka nádrže klasicky vypínačem na palubce. Už mě to zamykání klíčkem zvenku začíná s.... řešil jste to někdo? Ho nezamykej a máš to, nebo se bojíš, že ti to víčko někdo ukradne? Jinak kabeláž, motůrek, tlačítko, víčko nádrže plus lak - můj odhad min 2.000,- Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasino Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Da sa to dorobit!!! treba namontovat motorcek +kabelaz a tlacitko. Robil som to uz na X octaviach. :palec: No to vím, že to jde, ale nemáš nějaké foto s montáže? Tak koupit toto:https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u9809857egru-klapka-pro-plneni-paliva-combi-oe-12675.html motorek. Vypínač už mám :D Škoda, že jsi ze zahraničí bych dojel nechce se mě s tím drbat :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Prochy - na kolik ta sranda vyjde? Dík :palec: :palec: Cena zalezi od toho ci kupujes nove veci alebo pouzite veci!!!! Potrebujes: motorcek, viecko nadrze,spinac a par metrov cca 2metre dvojlinky, piny. :beer: No to vím, že to jde, ale nemáš nějaké foto s montáže? Tak koupit toto:https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u9809857egru-klapka-pro-plneni-paliva-combi-oe-12675.html motorek. Vypínač už mám :D Škoda, že jsi ze zahraničí bych dojel nechce se mě s tím drbat :rolleyes: Foto nemam. :palec: :lol: Potrebujes este konektor motorceka,konektor spinaca,cca 2metre dvojlinky 0,5mm, viecko nadrze,piny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.