MK92 Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 Zdravim, po vymene starteru mi obcas pri prvnim startu auto naskoci a hned chcipne, druhy start je vzdy naprosto v poradku. Nejaky napady nebo zkusenosti? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 skus vyčistit a nastavit klapku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Ok., nemohlo by to byt jeste svickama? Je mi divny, ze druhej start uz je v pohode.. a ze to dela po vymene starteru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Píchni auto na diagnostiku, může být špatné i teplotní čidlo chladící kapaliny nebo můžeš mít ucpaný palivový filtr popř. může i čerpadlo dávat slabý tlak paliva. Zkus nechat natlačit čerpadlo, pak vypnout zapalování, počkat 10-20s, znovu zapnout klíček, aby čerpadlo natlačilo palivo a zkus nastartovat. Pokud motor pojede v pohodě, tak bude problém nejspíš v palivové cestě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 To by mohlo byt ono, druhej start je v pohode, mohlo by tlacit malo, pokud ano tak vymena ze? Teplotni cidlo se da overit nejak krome diag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Teplotní čidlo poznáš jen přes diagnostiku, protože tam si porovnáš jakou teplotu posílá do ŘJ motoru a do budíků, obě hodnoty musí +- sedět. Jinak pokud nevíš, kdy se měnil palivový filtr, tak začni u něho a pokud by výměna nepomohla, tak pak nechat změřit tlak paliva a podle toho se pozná, jestli čerpadlo tlačí, tak jak má ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Ok, takze neco z toho to asi bude... pred vymenou starteru to fungovalo uplne v pohode, problemu sem si vsiml hned po vymene, myslel jsem jestli to nebude neco "jednodussiho" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Řekl bych, že startér s tímto nebude mít žádnou spojitost. Zkus vyměnit ten palivový filtr a uvidíš... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Zkusim nechat cerpadlo 2x natlacit benzin, schvalne :) a vymenim pal. Filtr az bude tepleji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Zkus a uvidíš, třeba bude opravdu jen zahnojenej ten filtr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Myslis ze je mozny ze by byl pricpanej a neslo pres nej dost benzinu na start? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Ted jsem zkusil nechat dvakrat natlacit cerpadlo, ale nic.. prvni start nic, druhej start pohoda bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Přicpanej může být, ale po přečtení dalšího přízpěvku to asi na malý tlak paliva nevypadá... Při jízdě motor jede normálně, tzn. když tomu šlápneš až na podlahu a motor vytočíš aspoň na 4tis ot., tak to nic nedělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Únor 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Ne, motor jede úplně v pohodě. Přijde mi při prvním startu, jakoby se tomu moc nechtělo chytit. Má tendenci naskočit ale když pustim klíček tak zhasne.. druhý start v pohodě.. že by svíčky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.