Přejít na obsah

DO

sojer

Doporučené příspěvky

zdravím, mám problém s DO k centrálu. DO vysiela signál ale neotvára dvere. už som stým mal párkrát problém ale tentoraz sa to nelepší. tento ja vznikol zničohonič :facka: takže absolutne netuším kde by mohla byť chyba. nepozná niekto nejaký osvedčený servis v BA kde sa týmto zaoberajú. už ma nebaví odomykať auto klúčom :palec:

vďaka

Odkaz ke komentáři
Treba zamek? Kamos na A4-ce ma to samy, DO jako odemkne alarm piskne ale nektere dvere (nebo negdy vsehny) nejdou otevrit. Kdyz opakuje to odemikani/zamikani tak se ta ticka na zamikani zevnitr vytahuje tak rychle ze by je predjel i slimak :facka:

toto je iný problém, mne sa vôbec neodomkne auto ako by bolo nefunkčné DO.

Odkaz ke komentáři
zdravím, mám problém s DO k centrálu. DO vysiela signál ale neotvára dvere. už som stým mal párkrát problém ale tentoraz sa to nelepší. tento ja vznikol zničohonič :D takže absolutne netuším kde by mohla byť chyba. nepozná niekto nejaký osvedčený servis v BA kde sa týmto zaoberajú. už ma nebaví odomykať auto klúčom :D

vďaka

A proč alespoň nenapíšeš co to vlastně máš zač. Je to origo tovární? Jaké dálkové?(klíč nebo vystřelovák,nebo přívěšek?, jaký rok výroby?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...