Spartakcz Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Ahoj, u Octavie jsem narazil na to, že někdy nefunguje automatické otevírání/zavírání předních oken (pouze předek je v elektrice). Prostě se někdy stane, že po dlouhém stlačení spínače nejde automatický dojezd. Namátkově jsem zjistil, že se problém vyskytuje jak u řidiče, tak u spolujezdce (ovládáno od řidiče). Nemá někdo zkušenost? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Zajeď si s tím do servisu - o tomto problému se ví, tzv. reverzace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Ano, jak píše Ratlík, jedná se o problém s tzv. reverzací oken, kdy po čase samovolně dojde k popisovanému chování.Servisy to řeší výměnou řídící jednotky v rámci záruky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spartakcz Odesláno Duben 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Auto už není v záruce, tzn. klasická placená výměna? Popřípadě neví někdo cca cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RomanSe Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Jak jsi to vyřešil? Platil jsi, nebo ukecal? Taky jsem si této chyby všiml a auto už v záruce nemáme půl roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Pokud je to chyba škodovky, tak takzvanou Garanci Vám udělají zadarmo. Je to přehrání SW, pokuď teda ta svolávačka na Vaše vozidlo byla. Nejlepší je si zajet nebo zavolat do škodovky říct jim VIN a oni Vám to zjistí. Garanční zakázky jsou vždy zdarma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 taky mi to dela okno u spolujezdce. :wacko: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.