Daniel20 Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Taky přidám jednu do mlejna. Pořídil jsem si jí jako svoje 1. auto. Chtěl jsem oktávku a hlavně s turbem, po prvním svezení v 1.8T 4x4 a s mým nájezdem okolo 12tkm/rok bylo jasno. Je to orig. RS 2001, je to dovoz z německa, tam to měl nějaký kluk asi 8 let a 120tkm, pak to šlo do česka a nějakého bazaru, pak to koupil nějaký chlápek, říkal, že s tím najezdil tak okolo 20tkm za 7let, že to bylo jen na víkendy. Tak jsem to vzal, všechno originál, jen to nemělo spidery. Už když jsem s tím najezdil prvních pár km, tak bylo něco špatně, cukalo to a na studený start to tak divně zařvalo, teď už vím, že to je asi na 99% pal. čerpadlo a stavěcí jednotka vačkové hřídele, auto mám už skoro 2 roky a zatím to jezdí dobře. Motor a podvozek - Rozvody, oleje, filtry - Baterka - Čidlo tep. vody - Termostat - Svíčky, cívky - Těsnění pod víkem + lak - Catback - Silentblok převodovky žlutý - Hadice odvětrání + ventil - Přední brzdy Zimmermann Sport + Ferodo DSPF - Zadní brzdy + levý pístek - Eibach Pro kit - TT puky - Dezent v komaxitu + Michellin PS4 Interiér - Recaro sedačky + výplně dveří - Budík na tep. oleje Exteriér - Zadní difuzor - Plastdip černý přední masky + takové ty plastíky v nárazníku Do budoucna - Silentbloky zadní nápravy z fábie rs - Lakování B sloupku + plastů okolo - Možná silikonová hadice na sání - Možná downpipe bez katu - A moje srdcovka co bych chtěl Brembo 4 píst - 3 bodový bez. pás - Ojednáno Takhle vypadala, když jsem ji dovezl. Minulý rok v září proběhl nějaký pofidérní chip (cca 150kw), za 15min bylo hotovo ale auto úplně ožilo, jezdí krásně ale poslední dobou pozoruji problém, že když na to šlápnu, tak to hezký tlačí do sedačky ale občas to jakoby nedělá nic, má to takový lineární nárust, mohlo by to dělat čerpadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Vítej, pěkná a zachovalá octávečka. Při dobré údržbě budeš určitě spokojený. Přeji mnoho šťastných kilometrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Brzdy už skoro zajeté ale vypadají, že jsou fakt malinké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Divný interiér, když tam nejsou dveřní výplně a sedačky v černo-bílé kombinaci a stejně tak místo světlého koberečku je na něm nějaký lowcost gumovej nesmysl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Kožené sedačky jsem nechtěl, tyto mají dobré boční vedení, bílý koberec to má ale koupil jsem si tam ty gumové kokotince abych to pravě neměl od bláta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Tak možná recara mají lepší boční vedení, ale na co to potřebuješ u Octavie 1. generace? Závoďák to přece není, jen trochu rychlejší Octavia, která je rychlá jen v přímce. Zatáčky zrovna nemiluje :) Když máš bílé koberce, tak proč nemáš i bílé výplně dveří? Tys taky měnil nebo už to tak bylo? Mě se na RS právě nejvíc ze všeho líbí ten černo-bílý interiér a ideálně s karoserií sedan. Každopádně auto vypadá dobře, údržbu má, takže sloužit určitě ještě nějakou chvíli bude. Přední brzdy jsou 312mm? Příjdou mi (jak sám píšeš) docela malé, ale možná to jen zkresluje fotografie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Pěkná RSka. Ty sedáky jsou opravdu divný. Takový ošuntělý. Sežeň si Recara z Cupry. Jsou stejný, jen červeně prošívaný. Ale nejlíp tam dát origo. A Milltek luxus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Lak je hezky jen mi nesedi ten interier. Blie sloupky a stropnice, cerne vyplne dveri. Tohle je jak nejaka skladacka. Hodne divne navic do nemecka sli vsechny z cernym vnitrkem. Sedacky jsou z g4 jsou fajn, ale do rs nepotrebujes nic extra. Rs nebylo nikdy na zavodeni - muj nazor Ted spise obdivuji plne originalni stav bez zadnych uprav a ti co je maji vi proc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Byly tam polokůže ale mi to nějak nesedí do červené právě. Recara z cupry by se mi líbily. No docela uvažuju, že udělám celý černý interiér, když ho seženu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 tropnic a sloupku zrcatek je dost cca od 3-4tisice za sadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Jo asi to vypadá, že udělám celý černý interier, taky se mi to nelíbí tak na pul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Ale je divne ze je to takovato skladacka u rs nestandartni provedeni. Spise octavia ala rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Pěkná RSka...červená se mi líbí. Origo sedačky jsi prodal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Ne ty sem dal bráchovi, sedačky jsem si koupil a vyplně prohodil, nelíbí se mi právě ta bílá do červené tak to ladím do černé, taky jsem v nich strašně lítal. Ale je divne ze je to takovato skladacka u rs nestandartni provedeni. Spise octavia ala rs Chci to poladit jak to má tady. Mi se zas rs sedačky a tapece nelíbily, tak to chci do černa a při nejhorším to má v autě brácha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Jelikož mi syčí auto, když přidávám plyn, což nevím jestli je dobře(jakože saje turbo) nebo něco špatně, tak jsem vyměnil BOV, a nic se nezměnilo, mohl by to syčení způsobovat N75? A ještě jsem si udělal malou radost. Krásně to drží v zatáčce ale na normální jěždění docela nevhodné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Mas sportovni filtr? Ja slysim normalne turbo jak tlaci, takze zalezi jestli mas ecu ok bez chyb nebo muze byt netesnesnost v hadici atd.... takto popsana zavada nejde diagnostikovat. Ale turbo kdyz zacina foukat tak jde slyset takzenbych to neresil pokud by to nemelo silu muze byt uvolnena hadice mezi turbem a klapkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Airbox, když stáhnu okno, tak jemně slyším, jak se roztočí a jakoby piští(ale fakt jemně), když okno zatáhnu, tak vevnitř slyším jak jakoby syčí, ale jede to slušně, tak nevím, když na to dupnu, tak to zas nesyčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Pokud to jede neres to, nektere turba muzou byt hlucnejsi vule na vrtulce( nektere vydaji az houkvy zvuk) pokud to jede tak to neres. Turbo taha od urcitych otacek nekam takze je mozno ze od 2-do 4 to slysis pak uz ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2017 Turbo bude asi v pohodě, koupil jsem i nový bov ale nic se nezměnilo. Proběhla výměna stabilizátoru a montáž větší lednice. Zatím při 25 °C to jde trochu poznat, že to táhne líp, počkám až bude aspoň 35+, menší úprava výfuku a sloupků. Stk to prošlo. Horší je, že to furt táhne doprava. Mám v plánu udělat ještě tlumiče asi Bilstein B6 nebo B8 a chip na 165kW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Proběhl další nákup Bilstein B8, čepy, hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Autíčko dostává luxusní péči, moc chválím! [emoji106][emoji106][emoji106] Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Říjen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2017 Konečně černý interier + stříklé lišty do barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2018 Menší update po dlouhé době. Brzdy v laku, zadní silentbloky z fábie, nová tyčka řízení, kineťáky, oleje + filtry, těsnění na převodovce, pravý náboj a zítra jedu pro pravou těhlici. A na jaře asi proběhne koupě dvojkové ofce 1.6Mpi. S B12 jsem docela spokojen s plnýma silentblokama a Michellin PS4 to hezky drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 26, 2018 Sdílet Odesláno Květen 26, 2018 Pekna udrzba , ty SB z fabie RS mam doma taky nachystany, nechal jsem si vyrobit i pripravek na nalisovani, tak to musim v nejblizsi dobe udelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2018 Já si koupil za 800 ten přípravek a dobrý. Na to, že jsem nevěděl jak na to, to šlo docela hladce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 26, 2018 Sdílet Odesláno Květen 26, 2018 Ja jsem rekl v praci borcovi z udrzby moji predstavu, dal jsem mu jeden SB jako predlohu a za 3h mi donesl hotovy pripravek na nalisovani, stalo me to 1 studentskou pecet Jinak muzes dat odkaz na ten pripravek, ktery jsi kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2018 http://www.atools.cz/index.php?action=detail&id=ID555&catg=225 Já to dělal přímo na autě, tak tam byl trošku horší přístup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 27, 2018 Sdílet Odesláno Květen 27, 2018 Díky za odkaz, když se dívám na obrázek, tak mám v podstatě vyrobený to samý, jen s rozdílem, že jsem dal v práci soustružníkovi studentskou pečeť pro vnuka, údržbář nic nechtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2018 Tak jsem konečně vyřešil, co tam mlátilo. Byla křivá těhlice a měla špatný odklon, což způsobovalo takové divné rány v rejdu. Po výměně už to má dobrý odklon a přestalo to mlátit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 31, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2018 Menší repas, už to očividně potřeboval, po 10km se z toho kouřilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.