prasek13 Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Zdravím prosím jen se chci zeptat, mám po výměně celé hlavy a svíček, ale při startování mi u výfuku na pár vteřin vylitne bílý kouř. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Motor skáče na šup?Čo sa vlastne ne hlave robilo-menilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Chytne hned, ale z počátku jde trochu hlucneji, ale během chvilky to ústavně a je v klidu, vyměněna byla celá hlava za novou, svíčky, těsnění, šrouby, jinak vnitřnosti staré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 To vyzerá na nespálenú naftu v niektorom z válcov (biely dym-nepravidelný chod ),predpokladám že gumičky na vstreky sa dali nové.Preveril by som korekcie vstrekovačov cez vag či niktorý nemá veľkú odchýlku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Vstriky byly dělané cca měsíc zpět, bylo mi řečeno ať počkám, že je možné jak je nová hlava ze si to musí sednout. Právě o té naftě si to myslím taky, příští týden to nechám napichnout a kouknout na korekce a predvstrik. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Tak teď mi bylo řečeno že to asi jede na 3 válce, nejspíš při startu, neví někdo co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Spatny vstrik/kabelaz, ja mel jeden vstrik KO a volnobeh byval na 3 valce, kdyz jsem malinko pridal plyn tak na 950 otacek tak uz to jelo na 4 a krasne hladce, poznas to i na pohled ze se motor hodne trepe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Spatny vstrik/kabelaz, ja mel jeden vstrik KO a volnobeh byval na 3 valce, kdyz jsem malinko pridal plyn tak na 950 otacek tak uz to jelo na 4 a krasne hladce, poznas to i na pohled ze se motor hodne trepe Vstřiky jsou po repasu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Tak sa opýtam prečo sa do toho vlastne vrtalo?Koľko ma nabehaných motor Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prasek13 Odesláno Květen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 Vstriky špatné a hlava praskla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 2, 2017 Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 Nech prověřit vstřiky a kabeláž jak píše košin. A to, že Ti někdo řekl, že si to má sednout tak tomu moc nerozumím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Nič si nesadne a určite sa to nezlepší.Zjavne tam bude chyba vstreku alebo jeho gumičiek treba pozrieť aspoň korekcie na studenom a potom na teplom motore inak je to veštenie z gule.A ešte som prepočul hlava je fungl?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 co tam ma akoze sadnut? To je pekna bachorka, netreba s tym viac cakat treba to dat na poriadok co najskor! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.