Michaela H. Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Ahoj, moc prosím o radu. Nedávno jsme si koupili Octavii II z roku 2011, 2.0 TDI 103 kw DSG, najeto 167 tis., pravidelně servisováno u autorizovaného servisu. Dnes jsem jela a jakmile sundám nohu z plynu, ozývá se z přední nápravy (motoru?) takový žvýkavý zvuk, původně jsem myslela, že jsem snad píchla kolo. Když lehce přibrzdím nebo znovu přidám, zvuk zmizí a auto normálně nehlučně jede dál. Netušíte co by to mohlo dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michaela H. Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Ahoj, moc prosím o radu. Nedávno jsme si koupili Octavii II z roku 2011, 2.0 TDI 103 kw DSG, najeto 167 tis., pravidelně servisováno u autorizovaného servisu. Dnes jsem jela a jakmile sundám nohu z plynu, ozývá se z přední nápravy (motoru?) takový žvýkavý zvuk, původně jsem myslela, že jsem snad píchla kolo. Když lehce přibrzdím nebo znovu přidám, zvuk zmizí a auto normálně nehlučně jede dál. Netušíte co by to mohlo dělat? Tak auto už je v servisu a vypadá to na spojku. Perfektní první servis. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Jetý DSG se 170k si taky koupí jen střelec ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.