HunGry Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 (upraveno) Zdarec, Jde nějak vyprogramovat zvukovej signál sloužící pro upozornění na rozsviceny světla při vypnutí zapalování a otevreni dveri? Nebo aspoň kde mám hledat ten gong/kombinaci jeho drátů? Podle etky jsem ho nenašel ... Díky za rady. Upraveno Květen 16, 2017 uživatelem HunGry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Je to v základu ,takže jestli ti to nefunguje tak mas špatném mikrospinac vzamku (u ridicovejch dveří to funguje jenom ,a jen při vytahnutym klíči) Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 (upraveno) všechno mě funguje jak má, jen se ptám jestli nejde vypnout ta signalizace.. Edit: teď jsem ho našel, další otázka je, nefunguje tento repráček i pro blinkry, pásy apod.? Upraveno Květen 16, 2017 uživatelem HunGry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 U blinkru ti cvaka relé ,,a kde jsi ho našel? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Našel sem ho jenom na internetu, zatím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Repracek bude v palubce zabudovanej ,a oznamuje vsechno co má společný s palubkou ,takže kdybys to chtěl odpojit tak musíš rozdělat budiky Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Ten repracek by mel byt zezadu na budikach -> staci je jen vyndat. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 nezostava ti nic ine iba vybrat budiky a dostat sa k tomu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Takže opravdu neexistuje žádná jiná možnost jako napr. vagem ? Když už nic tak ho fakt odstraním, stejne mi to hlásí pouze dojezd na rezervu a tu signalizaci světel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Muzu se zeptat, proc ti ten repracek vadi? Vzdyt prece jen signalizuje malo benzinu a ty svetla, takze za normalnich okolnosti o nem stejne nevis? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 (upraveno) Já si v autě delal rozsviceni předních světel, zadních a SPZ na odemknuti auta dálkovým a palubovka mi to při otevření dveří signalizuje jako rozsvicena světla, tak proto.. usměrovací diody nepomohly.. [emoji6] Mám to i ve svým vlákně, abys měl představu jak to myslím.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25196 Upraveno Květen 18, 2017 uživatelem HunGry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sevcikjakub Odesláno Únor 13, 2018 Sdílet Odesláno Únor 13, 2018 U blinkru ti cvaka relé ,,a kde jsi ho našel? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk Nevim jak u OI, ale u OII jsem včera náhodou zjistil, že ten zvuk (cvakání) blinkrů asi nevydává relé, protože když jsem se včera nepřipoutal a vyhodil jsem blinkr, tak bylo slyšet jen pípání (kvůli pásu) a žádné cvakání slyšet nebylo a jamile jsem se připoutal, tak už to cvakalo...Odesláno z mého P6-U06 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.