_neo Odesláno Květen 19, 2017 Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 Zdar chlapi, při přestavbě na LPG jsem k tomu dostal dodatek k technickému průkazu, ale teď ho nějak nemůžu najít .. Dá se nějak znovu nechat vystavit ? nebo není zas až tak nutné ho mít ? Máte nějakou zkušenost ? :) Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Květen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 Tak jsem to našel takže konec paniky :D Ješte že to vozím v autě abych to nehledal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Jaký dodatek? Jedinou věcí navíc je revizní karta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 Tak každý tomu říká asi jinak, ale je to příloha k TP, kde jsou uvedeny komponenty zařízení a také místo pro záznamy o revizích. Nutné předkládat při revizi a na STK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Říjen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Tak každý tomu říká asi jinak, ale je to příloha k TP, kde jsou uvedeny komponenty zařízení a také místo pro záznamy o revizích. Nutné předkládat při revizi a na STK. JJ to je ono :) bez toho mi nechteli udelat revizi LPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.