Přejít na obsah

Pružiny


pedroxxl

Doporučené příspěvky

Nazdar mám dotaz. Mám O2 facelift 1.9 TDi a chcel by som znížiť podvozok... Našiel som pružiny od Milotec, ktoré znížia podvozok o 30 mm... Má niekto s tým skúsenosť je to nejako badať na aute či? Mám gumy 225/55 R16 Možno cez leto prihodím vačšie kolá.

 

A chcem sa spýtať či vôbec stačia pružiny vymeniť lebo jeden známy sa má pýtal, či netreba vymeniť aj tlmiče a na to som nevedel odpovedať :)

 

Lebo ak sa to dá len s pružinami tak by som do toho išiel zdá sa mi vysoký ten môj kočiar :palec:

post-3076-1268468551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dulezity je si polozit otazku, proc to chces snizovat, jak s autem jezdis a co od toho ocekavas. Ja mam na svym snizeni 40/40 a jsem spokojeny, do toho mam tlumice s original dylkou. Rika se, ze do tech -40 mm se daji dat normalni tlumice, pak by si mel mit specialni s kratsi pistnici, ktery jsou ale drazsi a tam se vyplati koupit komplet cely pevny podvozek.

 

Nekdo ti rekne, ze se auto na tech kratsich pruzinach divne houpe, ja zase rikam, ze se vlastnosti zlepsily oproti originalu. Jestli o tom nic nevis, tak pro tebe bude nejlepsi si s takovym autem sject, ktery ma kratsi pruziny, aby sis udelal obrazek sam, v tomhle se tezko radi.

 

Moje rada: Jestli nemas zas tolik penez, aby si to narval do podvozku, a mas tlumice v poradku, tak vem ty pruziny. Jestli mas penez dost a chces investovat, tak komplet podvozek. :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

to je blbost olafe..ono predek je opticky niz i bez sportovnich pruzin a jak das sportovni, tak by mel predek jit niz proste..navic ty pruziny nejsou na jednu motorizaci,vetsinou ma 1.9tdi stejne jako treba 1.6mpi/fsi, takze u tdi by to melo klesnout nize..Lubo mel si koupit HRka. Ja uz jsem to tu nekde psal, ze i Storm si na ty eibachy stezoval a pak je prodal a vymenil za HR. Ja jsem s HR taky moc spokojenej :smich:

Odkaz ke komentáři

pozriem z okna a vidím(hovorím o podvozku klasickom) :smich: rovnako aj octavia RS má predok vyššie - nepáči sa mi to, ale je to tak :smich: je tam rozdiel 0,5-1cm a nie som prvý ktorý to vraví

 

 

aj z tohto tam vidím malý rozdiel, naživo je to viac vidieť, rozmýšľam či to nebude aj nabehanými kilometrami http://www.autowp.ru/pictures/skoda/octavi...combi_rs_14.jpg http://www.autowp.ru/pictures/skoda/octavi...octavia_112.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Dají se ty jednotlivé značky pružin (HR, Eibach,..) porovnat z hlediska tvrdosti, komfortnosti? Na léto půjdou 18", mám sériový podvozek, tak zvažuju jeho snížení. Nechci z toho žádnou žehličku, max. -35mm. Tlumiče bych chtěl zachovat. Jen bych nerad přespříliš namáhal části podvozku a taky z toho nechci udělat úplný kostitřas. Nemám v tom zatím moc přehled, tak uvítám každou radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

zdravim panove, tak si to tu ctu, a je to spis o vymene pruzin za snizeny, mam otazku, kdyz menim pruzinu origo za origo, je treba udelat geometrii?? Vcera pri couvnuti rana jako blazen ale pak pohoda, a dneska pri prejezdu slysim nejakej kovovej zvuk, tak zvednu auto a ejhle, prdla pruzina, no hold to ma uz nejakejch par km za sebou.

 

Jo jeste jedna vec, vymenim to sam bez pripravku na stlaceni? nebo je treba stahovak pruziny?? Asi to bez heno neudelam co.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...