Přejít na obsah

Pružiny

pedroxxl

Doporučené příspěvky

Tak panove, v pohode, stavil sem se pred chvilkou za kamosem a prehodili sme pruziny, kdyby to nekdo potreboval, daji se prehodit i bez stahovaku, udelali sme to tak ze sme zvedli auto, vzali tramek cca 160m podepreli dole rameno, vysroubovali sroub co je drzi u naboje a pak sli zvedakem navrch a vytahli pruzinu, pohoda. Z5 stejnej postup opacne. Pohoda a dalo se to bez problemu. Geoska vzadu neni potreba.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím.

Rozhodl jsem se snížit auto o -30mm , ale nevím které koupit pružiny. CHtěl jsem Eibach už skoro jsem je objednával, ale jak to tady čtu,že zadek klesne víc než předek tak nevím.Auto musí být do mírného klínu.

Může te mi prosím poradit jaké pružiny máte a eventuelně poslat i foto o kolik to kleslo v reálu.

Beru každou zkušenost a věřím, že vaše příspěvky uvítají i ostatní kluci z fóra

dík

Odkaz ke komentáři

ak mas struny kupene presne na tvoju motorizaciu,nemoze ti nikdy klesnut zadok viacej ako predok,teda moze,ked kupis smejdy cinske,kopec ludi si mysli ze ked znizia auto rovnako predok aj zadok,ze zadok klesol viac,ale je to len opticky klam,pretoze predny blatnik je viacej vykrojeny ako zadny,tym padom sa zda ze predok je vyssie!! a tiez padaju zadky ked napriklad objednas struny z limuziny na kombika,z tazsej motorizacie na lahsiu,atd

Odkaz ke komentáři

Maťo musím Ti oponovať.. presne to sa mi stalo a nekúpil som žiadnu čínu.. Eibach Prokitt -30mm a zadok klesol tých tých 30mm ale predok len 20mm.. a sú kúpené na liftback pre 1,9TDI, 2,0 TDI na zaťaženie prednej nápravy nad 1021kg.. u 1,9TDI je písané v TP na prednú nápravu myslím 1040kg.. a teraz mi povedz čím to je?????

V tomto prípade som mal asi zobrať na 1,6 MPi ktoré sú do 1020kg na prednej náprave a možno by to bolo dobré...

Odkaz ke komentáři

normálny podvozok, ani športový a ani zvýšený.. a meral som to len jednoducho koleso od lemu blatníka pred a po výmene.. samozrejme na rovnom povrchu a po výmene to malo pár km, nie hneď dole zo zdviháka.. foto prázdneho auta po znížení a posledná je s dvomi sudmi kofole v kufri.. je to podľa Teba OK???

post-120-1302561635_thumb.jpg

post-120-1302561646_thumb.jpg

post-120-1302561982_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Objednané boli určite dobre, čo poslali to je otázka... ale keď nad tým rozmýšalm, keby poslali na benzín tak ten predok mám ťažší tak by nemal byť hore, a zase keby boli na kombi (to ale tuším nemajú rozlíšené) tak by mal byť zadok na väčšiu váhu a zase by nemal byť o toľko nižšie.. tak som z toho zmätený.. :palec:

Na reklamáciu je to moc komplikované, bolo to pred rokom z Čiech a vôbec nereagovali na moje maily.. ;)

Do mesiaca snáď budú na aute H&R tak uvidím potom ako to bude vyzerať.. keď tak isto tak mám blbé auto...

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

ok,ja inak vzdy kazdemu hovorim aby radsej volil predok o 10mm nizsie,presne kvoli tomu vyrezu blatnika,ked sa pozres aj na seriovy stav,tak opticky to vyzera ze mas predok vyssie,ale je to len opticka zrada,ale uz to nevyzera najlepsie,ja som to tiez riesil na mojej,mal som -35/-35 a som sa nasral a v tychto dnoch sa uz prehadzuje na stelovak a krasne si nastavim presne tolko kolko potrebujem :-) foter na o2 ide dole 50 a zadok 40 tento tyzden,ale samozrejme aj s tlmicmi,nie len struny,uz na seriu 4 cm su akurat, 5 je uz moc

Odkaz ke komentáři

no kamarade,ja uz viem kde je chyba :-) ty si si mal objednat E10-79-004-01-22!! a nie ako mas E10-79-004-02-22! takze chybu jednoznacne urobili vo firme kde si si to objednaval!! oni by mali pri objednavke kontrolovat aj vahy,super firma,ze pozdravujem,to si si kde objednaval ked smiem vediet?? a urcite to mali zle specifikovane aj na stranke

Odkaz ke komentáři

ak budes objednavat H&R podla vahy,budes presne na hrane,cize ked objednas nad 1020kg,moze sa stat ze pojde zase predok vyssie,ak das do 1020kg,moze ist zase mooc dole a aby ti nestrelila struna,mas blbu motorizaciu,pri Eibachu je to na zataz 1050kg a na zataz 1100kg a ty mas presne tu druhu,a vidis 50kg a kolko narobi zleho

Upraveno uživatelem mato88
Odkaz ke komentáři

objednávané to bolo z tuning-centrum.cz

ale tie žo píšeš Ty sú pre benzín 1,4 a 1,6.. :D

tak to tam majú naopak napísané??

ak budes objednavat H&R podla vahy,budes presne na hrane,cize ked objednas nad 1020kg,moze sa stat ze pojde zase predok vyssie,ak das do 1020kg,moze ist zase mooc dole a aby ti nestrelila struna,mas blbu motorizaciu,pri Eibachu je to na zataz 1050kg a na zataz 1100kg a ty mas presne tu druhu,a vidis 50kg a kolko narobi zleho

Aha.. tak ešte inak.. teda tam majú zle rozdelené motorizácie... :smich:

H&R už mám doma a sú nad 1020kg.. tak som zvedavý ako to bude vyzerať...

Odkaz ke komentáři

maju to tam nie presne napisane: ta prva sada ktoru si si mal objednat tam mala mat napisane - limuzina 1.4/1.6,1.2/1.4/1.8/2.0TSI,1.6/1.9TDI a uvedena vaha 1050/1100 - toto je na tvoje auto

no som zvedavy aj ja,tak to poriadne pomeraj aj pred aj po

Upraveno uživatelem mato88
Odkaz ke komentáři

Souhlas tebou Mato kolikrát je to v těch eshopech tak blbě označený že se divím podle čeho se zákazníci orientujou.

Ale nezapomínejte na to že dáváte kratší pružiny na origo tlumiče který na to nejsou konstruovaný tudíž se rychlejc opotřebovávají a je možný že auto klesá taky díky horšímu stavu tlumičů :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...