pava Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Je umístěna na LZ podběhu, tam kde má být. Netuším, co bylo příčinou, ale funguje jak má a to je hlavní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 No tak to je pecka To by vysvětlovalo to, že když mi opravovali lak po kroupách, tak auto bylo v lakovně. Bylo odstrojené a samozřejmě nemělo zadní podběhy a kluk co mi to dělal tak říkal že mu ten parkasistent normálně šel. Takže tam s tim musel nějak asi při demontáži zahýbat a ono se to nachvíly nakoplo..... Super, zítra na to mrknu taky. Díky Pava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Stačí rozpojit některou ze svorkovnic a už to zapíše chybu (vůbec nevadí, že je vypnutý klíček) a může to začít dělat neplechu. Takto mi to bylo vysvětleno. Znamená to, že pokud je nutně rozpojit některou za svorkovnic, tak jedině až po odpojení baterie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 pava: no vidíš, a já jsem zrovna chtěl napsat že mě se reset nepodařil Kašlu teď na to a v úterý jedu na na dílnu a napíchne se to na Vasila. Pak se snad uvidí co tam je za bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak odešlo krajní pravé čidlo. Na VAGu nedávalo žádnou hodnotu. Teď otázka, mam vyměnit jen to jedno vandé nebo se vyplatí vyměnit všechny 4 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ... stačí vyměnit to jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ok,díky. Těď ho ještě sehnat v barvě sahara a nějaké ty šikovné ruce Kdo se hlási dobrovolně??? ( myslim tim na parksenzor..... Dorotu Máchalovou nechci) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 V Praze nyní třeba MartinRS nebo Garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ... a nebo si to udělej sám. Senzor se dá sehnat zde na fóru, stříknout sprejem to zvládneš taky a samotná výměna není nijak složitá A pokud se na to necítíš, tak určitě využij služeb členů, které zde uvádí Doli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Dobrá, když si to vyměním sám...... není třeba sundavat nárazník? Pokud ano, tak radši oslovím kluky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Za určitých podmínek to myslím lze zvládnout rukou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Přes otvor po demontované mlhovce to při troše šikovnosti půjde vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 pava: aha, já jsem se asi zapoměl znova zmínit že jde o zadní pravé krajní čidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ekki Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Ahoj, mám problém s pípákem na park-asistent. Začal pískat divným toném, jde vyměnit jen ten pípák a jak se k němu dostat? Myslím, že je umístěn někde v levým sloupku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 jde jen pípák je umístěn ve spodní polovině B sloupku (prostřední) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Kluci, nemáte někdo schémata pro PDC na OII facelift přední+zadní? Já mám starou Elsu jen na předFL, a chci si dodělat přední senzory, v autě mám už zadní PDC přepojené na 475B jednotku, tak abych s tím předkem někde nešlápl vedle... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 (upraveno) Snad takto. Upraveno Leden 9, 2012 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Stanson: díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian II Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Mám O2 r.v. 2005, která nemá nic společného s parkovacími senzory. Chtěl bych si neorigo namontovat včetně předních. Potřeboval bych poradit. Na schématech výše se říká, že J446 je řízena signály B383 a B390. Je pravdou, že tyto signály produkuje v mém autě centrální řídící jednotka J519 na svých pinech 11 a 12? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 to nejsou signály, ale datová sběrnice auta a na ní jde připojit jen věc, která s ní umí pracovat a podporuej daný protokol CANu. Senzory dej určo origo a nemáš problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian II Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Jasně, díky. Tohle jsem si neuvědomil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian II Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Ještě prosím o jednu radu. Jak jsem psal, koupil jsem si "spínač radar parkovací“ 1Z0 919 281A, ale ještě bych potřeboval vědět, jaké je označení svorkovnice (samice), do které tento spínač mohu zastrčit. Nemohu to nikde najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 (upraveno) 4D0971636A Upraveno Červenec 3, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin Horák Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 4D0971636A chci se zeptat, zda jde dodělat přední parkovací senzory ? Zadní mám již z výroby... Lze to nějak propojit na rádio Stream ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 samo to dodělat jde a bude i ukazovat na rádiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 TAk se tedkom ještě zeptám, předělával jsem parkováky předfl zadní, na FL předozadní, vše napojeno OK (podle schámat, včetně canu pohonu 6 a 15, je zajímavé že v kabeláži to bylo původně 16 a při tomto to na zpátečku zacně blikat ten čudl) a jednotka se vůbec nehlásí a na zpátečku nereaguje, a když zmáčknu čudl tak bliká a chvíli píská (15), vzhledem k tomu, že nejsem zrovna na tyto věci analfabet, už jsem přepojil před fl xena za fl, několik tažných, dodělal zhola předozadní parkováky před fl, denní svícení atd. všechno na poprvé a funguje, tak mě napadá může být jednotka KO??? Jaký jsou nejčastější projevy?? Zítra zkusím doufám jinou, tak se snad na to přijde čím to je, zase se to sere na mým autě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 (upraveno) A dal jsi aj jednotku FL ? potrebujes RJ FL parkovaku a cidla FL a gateway .. Upraveno Květen 31, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Zase ho tak nepodceňuj :D Zítra odpoledne mu dovezu new FL předozadní jednotku, tak se snad příjde na to kde je chyba .... minimálně bude jasno jestli je to jednotkou a nebo zapojením popř. kabeláží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 NO tak kabeláž byla taková divoká, ale tak či tak je to uplně u zadele jaký jsou tam čidla, jen gateway, tam jsem nakodoval 10ku parkovací asistent, a odkodoval pomocníka 76 či co to bylo, a i kdyby byly čidla blbě, jako by něměly, tak stačí jen + a - a can pohonu L a H a musí se ta jednotka nahlásit (samozřejmě je to napojený přímo na Gateway 6 a 16 a v jednotce parkováků je to 6a 15)a pak už jen nakodovat, holt nehlásí se, na 99% jednotka KO :(. No nic uvidíme. Jinak předem velké díky Alessimu za helf, mám to rozkutaný a chodím pěšky :lool: P.S. princi napsal jsem, že nejsem na tyto věci analfabet :lool: Takže to tam samozřejmě je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Vevca- ale to ja vim ze jsi sikovny tak nikdy nevis vim ze bez tehle veci to fungovat nebude tak sem se jne zeptal jestli tohle mas Clovek nekdy zapomena ale ok,sorry ze jsem se ptal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.