Golfino Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Ahojte. Mam takový problém na své dvojkove octavii s originálním park asistentem vzadu. Zařadím zpátečku ozve se aktivační píp a pak sekunda klid a potom už jen pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííí. na radiu ukazuje vzdalenost normálně ale to pípani nefunguje a je to dost otravné když slyšíte při couvání do ucha stálé pííííííííííííííííííííííííí čidla ukazuji zkoušeno na ruce tak že všechny čidla fungují. VAG nenapsal žadnou chybu. nemuže to být nějaký zkrat na ten reproduktorek nebo jinak si to nedokži vysvětlit. jestli má někdo radu jak něco proměřit přes vag dukladněji tak budu rád za každou radu. Vozům škoda zdar ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 RJ parkováků nenapsala žádnou chybu? co měřené hodnoty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 RJ nenapsala žadnou chybu. Jinak měřené hodnoty. Které zrovna myslíš? Cm to ukazuje normalně na všech čidlech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 většinou KO jednotka.Pujč si jinou a vyzkoušej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 shodou okolnosti mame v rodině dvě auta s park asistentem ještě máme fabii 2. a kde najdu RJ jednotku park asistenta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 najdeš ji v kufru na L straně, ale z Fábie I a II ti do OII rozhodně nepůjde, pokud to není FII FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 je to dvojkova fabka combi r.v. 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 to pasovat nebude ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 dvojka fabka kombi=jednička fabka,roomster,jednička octavka(snad jsem se nespletl) dvojka fabka kombi=jednička fabka,roomster,jednička octavka(snad jsem se nespletl) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravim, mám problém s parksystémem. Popis problému je následující: zařadím zpátečku a místo pípnutí a animace auta na displeji rádia a ztlumení muziky se ozve dlouhej pískavej zvuk(cca tak 3sekundy), auto se na displeji nezobrazí ( až po vyřazení tak na 1sekundu) a muzika se nestlumí. Problém je v tom že mi systém fungoval občas jo občas ne :-) a teď už se mu dlouhou dobu nechce. Zjistil jsem, že ze 4 senzorů ten napravo nefunguje. Když přiložím ucho k ostatním tak slyším mírné praskání nebo tikání ale u toho krajního ne. Otázka zní co odešlo? Ten senzor nebo nejakej spínač? Pokud s tím tady má někdo zkušenost budu vděčnej za každou radu popřípadě odkaz na člověka který to dokáže opravit. Děkuju M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 zajeď někam na diagnostiku a uvidíš, co přesně je KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 A nebo chvíli vydrž... Teda to je potřeba brát s rezervou, ale mě minulou zimu taky blbnul zadní parkovák... očistil jsem je což nepomohlo... zakrýval rukou.. to fungovaly všechny... ale jinak si tak popískával jak se mu chtělo... občas hned - takový ten chybový písk... a tak různě si to žilo svým životem... nemohl jsem se asi měsíc dokopat k tomu abych s tím někam zajel... a pak se to začalo zlepšovat a teď už to 3/4 roku funguje bezchybně... Podle mne se mi tam v nějakém slejváku při jízdě někam dostala voda... která zase vyschla....uvidíme jestli se to bude zase letošní zimu opakovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Rolbař: hned jak mi jí přivezou z lakovny tak asi zajedu mno :-) 1.8 TSI : no to je přesně ono..... nechtěl jsem se o tom sáhodlouze rozepisovat :-D ale takhle to přesně mam. V létě sucho pohoda, po slejváku někdy taky ale poslední dobou prostě trucuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Pokud je to vlhkem, tak je otázka jestli netěsní někde nějaký konektor (takové ty různé gumové převleky a pod) a do něj se dostává voda, nebo leze vlhkost do vlastního senzoru... Měl jsem kuriozní závadu na Toledu 1,6... sucho - vše OK (HR a zpět =OK atd..) jak začalo pršet, škubání cukání chcípání... Tři servisy se na tom vyřádily... já hledal, tápal... Na prsou bylo přišroubované trafo VN (zapalovací) Do něj tři dráty, z něj vysokonapěťový kabel do rozdělovače.. celé trafo zalité v plastu. Až když jsme to trafo odšroubovali z prsou, tak zespoda byl ten plast puklý. Pokud bylo sucho= OK, pokud pršelo vlhko se dostalo i do té pukliny a způsobovalo tam svody VN... Tak jestli to není něco takového.... Zkusit ty senzory ofénovat teplým vzduchem... vysušit je? Ale teplovzdušnou pistolí radši ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 No a nemůže to být někde pod řadící pákou? Brácha jednou při řazení na dvojku drbnul o zuby a najednou to zase fungovalo, a přitom to před tím jeho počítáním zubů v převodovce nešlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 pod řadičkou není nic, jestli spíš nemáš problém ve spínači zpětných světel v převodovce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 A to by se projevovalo ještě jinak než současným problémem? Světla svítí bez problému :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Tenhle problém jsem měl taky, tak jsem to napíchl na VAG a ten mě hned napsal, že je to v předu na pravé straně střední čidlo. Ze začátku to taky zlobilo, když bylo mokro a nebo mrzlo a pak už se závada projevila trvale. Když jsem to čidlo vytáhl, tak bylo prasklé a já si hned vzpomněl, jak ženě jednou pod kola vběhl pes a ona ho trefila tou pravou stranou ( pes to asi rozchodil, protože zakvičel a zdrhl ), ale jak propružil, ten plast nárazníku, tak se to čidlo poškodilo a jak bylo mokro, tak se v něm držela voda a zkratovalo to až odešlo úplně, tak jsem ho musel vyměnit za nové. To staré jsem rozdělal a bylo úplně promočený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Alessi: no mě se zdá že, bývalému majiteli (dobrej kamarád) do toho zadního nárazníku asi taky někdo při parkování trochu strčil.....sice bez poškození, ale je to poznat na laku kolem senzorů, tak nevim no :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Tak to by mohlo být ono, ale až to napíchneš na VAG, tak ten ti to řekne naprosto přesně. ---(pokud si v profilu doplníš odkud jsi, tak se může vždy někdo v okolí s VAGem najít a nabídnout pomoc) --- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Ja som už tiež mal vadné čidlo, signalizovalo prekážku aj vtedy, keď nebola - chyba nebola ale zapísaná v RJ žiadna. Jedine v meraných blokoch k čidlám bolo vidno, ako preskakovala meraná vzdialenosť z 255 na 0 k tomu vadnému čidlu. Výmena kus za kus a už je takmer rok všetko v poriadku. Ak ti ale pípa hneď po zaradení spiatočky a potom stíchne, na 100% tam bude v RJ zapísaná nejaká konkrétna chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Alessi, 160 R : v pondělí zkusim zajed ke známému do dílen, snad tam nebude vedoucí a veme mě a dám vědět co to vypsalo. Pokud si s tím nebudou vědět rady tak tu hned vyhlásím SOS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 ... nebo kontaktuj člena Rolbař je z Prahy a určitě ti pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Alessi: ok, děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Mám problém s parkovacím asistentem. Pokud teplota klesne pod 0, tak parkovací asistent přestane fungovat. Jakmile se interiér trochu ohřeje stačí pár kilometrů jízdy, vše začne normálně fungovat. Údajně je na vině řídící jednotka ve které je nutné přehrát SW. Ví někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mack Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 Pava: tak na té teplotě asi něco bude :) mě to blbne i když je vlhko. Na VAGu sem s tim ještě nebyl, neni čas, ale pokud by to bylo jen v té ŘJ tak by to bylo super. Jinak včera se mi to najednou rozběhlo, tak sem se šel podívat na zadek auta a na senzorech byl led ...... v tom budou asi čáry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 To Pava... jestli ti tohle nekdo poradil je to B.b... bez na Vag diagnostiku a podle toho co ti to napise by jsem se zaridil. Prehrani softu na PS ti dle meho nazoru nepomuze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Budu mít druhou jednotku, vyměním a dám vědět, jestli to pomohlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Takže nakonec pomohlo jednotku odpojit a znovu připojit. Parkováky začaly bezvadně fungovat. Takže problém vyřešen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Takže to byl studeňák - zoxidovaný kontakt v konektoru - na čemž se díky tepelné roztažnosti materiálu mohla podílet ta teplota jak jsi psal... předpokládám že ta řj je někde uvnitř pod kobercem schovaná.. že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.