Sluky Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 zdravím mám problém s turbem nejspíš, při jízdě na 5.st je slyšet jako by zvuk z vysavače, pak i když je volnoběh to je slyšet chvíli,jestli zadřené ložisko na turbu?podotýkám že turbo už je dost po životnosti prosím o rady jestli se jedná pouze o problém od turba a nebo něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Pokial huka tak je po turbe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Muze byt i netěsnost v sani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Červenec 31, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Ahoj, jen se podělím o mojí zkušenost. Když praskla hadice sání mezi chladičem vzduchu a vstupu vzduchu do turba, okamžitě motor ztratil výkon a bylo slyšet jak :( sviští oběhové kolo turbínky. Takové klasické podle otáček motoru. Jednou mi odešlo turbo a motor začal spalovat olej až se zadřel . Já myslel, že vystřelí ven. Kousnul se na klice..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.