duch Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 máte někdo zkušenost s odhlučněním hluku kol? úprava podběhů, vytlumení plastovýho nadkolí apod? co zkusit použít a tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 máte někdo zkušenost s odhlučněním hluku kol? úprava podběhů, vytlumení plastovýho nadkolí apod? co zkusit použít a tak taky jsem nad tím přemýšlel něco jako má OII ,ale nenašel jsem vhodnej matroš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 mě spíš napadlo sundat plastový nadkolí a zkusit na ten plast nalepit nějakej nesavej matroš, jenze nevim jakej, treba mirelon nebo neco takovyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ty octavce toho uz moc nepomuze stejne, je to uz stary auto a davat do celyho auta nejakych 150 kg materialu, aby to melo cenu, to mi prijde dost uhozeny jak kdyby si vozil permanentne 2 lidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ty octavce toho uz moc nepomuze stejne, je to uz stary auto a davat do celyho auta nejakych 150 kg materialu, aby to melo cenu, to mi prijde dost uhozeny jak kdyby si vozil permanentne 2 lidi... no to v žádném případě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 150 kg je trochu přemrštěný , ale třeba bude mít někdo zkušenost, jestli to má cenu řešit už jenom to jak pomohlo přidání těsnění do dveří a přihnutí rámu dveří aby více tlačily na pirelky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 (upraveno) se zeptej Spookyho, kdyz udelas komplet cely auto poradne, kolik to tak vazi... ten by to mohl vedet presneji, ale myslim, ze kolem 100 kg to cely bude Upraveno Březen 14, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 150 kg je trochu přemrštěný :) , ale třeba bude mít někdo zkušenost, jestli to má cenu řešit už jenom to jak pomohlo přidání těsnění do dveří a přihnutí rámu dveří aby více tlačily na pirelky Asi mi to nějak uniklo,kde se řešilo těsnění do dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 podobně jako to má O2 u B sloupku a pak u C sloupku dolu ke kolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 kamarad to tak ma :) je to docela zajimavy, ale co tam dal, to uz si bohuzel nepamatuju... duch: po Krumlove jezdi cerveny kombik s tonovanym sklem a na leto ma 17" Spidery... ten to tak ma poreseny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 to těsnění takle má? moc si tu koktu nevybavuju :) je fakt, že me to svištění vzduchu celkem sere, asi sem na to alergickej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 se nekdy domluvime a muzes se na to podivat :) je to kluk starej jako my 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Na Fordu mají na podběhu místo plastu nějakéýkoberec, nebo je tam plast a koberec či co, je to trošku tišší, ale ne o moc, spíš nejsou tak cítit v zimním období kamínky z posypu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 duch: tak kdyby si to chtel videt, muzeme to nejak domluvit, uz jsem s tim kamaradem mluvil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Nejlepší odhklučnění hluku od podběhu je pořádná muzika a volume do prava... Jinak je to těžký. I když teda mám zadní podběhy zatlumený tak to stichlo hodně,ale pořád je to slyšet... Hlavně ty kamínky cinkající o ty plasty... Snad jedině nalepit tam na ferovku koberec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levyluk Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Jak už řeklo pár lidí, samotné odhlučnění, tak jak si přeješ se těžko řeší... Tedy můžeš zkusit něco v tomhle stylu. Jinak, líbí se mi to řešení: "hudba a volume doprava", je to nejlepší :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 No ja premyslim nad tim ze bych vytlumil predni podbehy zvrchu a zadni podbehy s podlahou kufru a blatnikama. Nejdriv nejakej matros pohlcujici vibrace (vibraflex nebo jemu podobne) a na to neco pohlcujici zvuk. Dost se mi ozyva od kol hluk, hlavne teda pri prejizdeni pricnych svaru na asfaltu a tak. Pomuze tp vubec? Mam kombika. Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deny.rel Odesláno Prosinec 2, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2019 Na kombíka je prý dobré odhlučnit jak podběhy a také kufr - kufr je u kombíků to hlavní 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deny.rel Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Tak na to je potřeba odhlučnit podběhy (https://www.2din.cz/tlumeni-odhlucneni-auta/odhlucneni-podbehu/) a potom to bude pohoda 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.