Durimoll Odesláno Červenec 7, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 Zdravím, od pořízení vozu je slyšet "vrčení" palivového čerpdla, tedy dle mého soudu. Již několik cestujících na zadních sedadlech mě upozorňovalo, že mi tam "něco" vrčí. Slyším to taky, ale ve předu to není tak moc. A pokud hraje rádio...?. Po vypnutí motoru dojíždí čerpadlo ještě cca 2-3 vteřiny a to je opravdu " vrkot". Nevím, zda a jak by to šlo spravit, popř. Zda by to vyřešila výměna. Ale google mi našel PČ na O3 2.0 tdi pouze na nějakém bazaru a za pěkný "ranec"! Tož přemýšlím co s tím. Čím dál víc mi to začíná vadit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Červenec 7, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 Mne na octe 2 rs tdi cr vrcelo az jednoho dne mne spadlo auto do nudzaku a bylo... Naštěstí jsem sehnal čerpadlo ze vstrikama za 14500 kc ;D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červenec 7, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 Vyměň čerpadlo v nádrži a máš pokoj . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Durimoll Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Jo, to předpokládám, že výměna čerpadla v nádrži to vyřeší, nemožu ale najít co tam patří a na kolik to výjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Na 2.0TDI je tohle čerpadlo : 5Q0 919 050 P DPC:5613kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Durimoll Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Jo! Díky! Našel jsem podle toho kódu aj levnější. Siemens cca 4.500,- a pak nejaké na Mihocar.cz za 1.440,- nemá nekdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Durimoll Odesláno Září 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Čerpadlo úspěšně vyměněno. Koupil jsem jej na inzerát. Za cenu více než přijatelnou, oproti novému. Po jeho doručení mi ale zatrnulo! Made in Romania! Když jsem ale vytáhl zadní sedák a odstranil kryt, pod nímž je čerpadlo, odlehlo mi. to samé - rumunské tam bylo z výroby. Postupoval jsem dle videonávodu na YT. Už nic nevrčí :palec: (krom našeho psa :smich: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.