KaJe Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Měnil jsem rozvody včetně vodní pumpy, již jsem to dělal třikrát a nikdy žádný problém. Vylil jsem a nachytal 5,5 litrů kapaliny + něco vyteklo na zem. Podařilo se mi tam nalít jen 5 litrů a jsem na max. auto se chová normálně, termostat otevírá jak má okolo těch 87°C, větráky spínají okolo 94°C, ale zdá se mi, že horní hadice od chladiče a ty místa nejsou plné vody. Čidlo teploty je pod vodou. Vyndání také nezabralo. Když protůruju motor, tak se hladina v nádržce sníží a na volnoběh zase vystoupí, ale jen tak o 1 cm. Víčko drží tlak, když ho vytočím na horkým motoru, tak si odfoukne a když ho vytočím, slyším v okolí čidla teploty bublání. Nevím co s tím, nikdy jsem ten problém neměl, vždy stačilo motor zahřát a samo se to odvzdušnilo. Už jsem najezdil přes 500 km a pořád stejné. Nějaký nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Osobně bych to neřešil, pokud chlazení a i topení funguje tak jak má, tak jestli je v soustavě ještě nějaký vzduch, tak se to časem samo odvzdušní... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Ještě vyzkouším tedy jezdit a uvidím, topí to dobře, chladí to taky dobře, ale vzduch tam je, to určitě. Když to nezabere, tak to zkusím znova vypustit, vyndat čidlo teploty a rozpojit nějakou horní hadičku a znovu nalít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Tak to vypadá, že si to sedlo a postupně odvzdušnilo. Ale trvalo to přes tisíc km. Takže jsem už klidný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.